Építtessen medencét a nyári hőségre

ÚJ-Építtessen medencét a nyári hőségre

Közeledik a nyári időszak és vele a hőség és a kánikula. Nyáron sokan sokféleképpen próbálják elviselni a meleget, légkondicionálóval, ventilátorokkal vagy, akinek lehetősége van rá, egy medencével. Egy medence remek kiegészítője lehet kertünknek, sőt, feldobhatja a családi vagy baráti összejöveteleket!

Sok könnyen felállítható medencét kapni, de ha igazán szép és egyedi medencét szeretne, ami tökéletesen hozzájárul a kert esztétikájához, akkor érdemes medencét építtetni. A medencéket a földbe süllyesztik, így használatuk is kényelmesebb, mint például a merev falu medencéké. Ha medencét építtet, akkor a kialakítás csak az Ön elképzelésétől függ, így akár igazán extrém végeredmény is születhet.

Ha szeretné profikra bízni a medence építést, cégünk szakemberei a rendelkezésére állnak! Gyors és minőségi munkáért forduljon hozzánk! Medence építéssel és uszodatechnikával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalunkon található elérhetőségek egyikén! 

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.