Fogyás az infraszauna segítségével - 02

Fogyás az infraszauna segítségével - 02

Az infraszauna egészségre gyakorolt főbb előnyeit már ismertettük korábbi írásainkban. Azonban infraszauna vásárlásával nem csak az egészségi állapotunknak, hanem az alakunknak is igen jót teszünk!

Gondolná, hogy ha beül az infraszaunába fél órát, azzal ugyanannyit fogyhat, mint ennyi időt aktív mozgással töltene? Pedig így van, csak az előbbi kevésbé fárasztó. Az infraszaunában távozó verejtéknek körülbelül 80%-a víz, a maradék méreganyag. Kellőképpen ellazítja az izmokat, és intenzíven hat a nyirokkeringésre. Ezzel összességében fél óra alatt nagyjából 300 kalóriát égetünk el, ami jelentősen hozzájárul az alakformáláshoz. Az infraszauna ezen kívül tökéletes a súlyfelesleg miatt kialakuló bőrhibák eltüntetésére.

Szeretne a mindennapi pihenés közben tenni az egészségéért? Fogyókúrázni szeretne? Tegyen egy próbát, válassza az infrakabint, mi biztosak vagyunk benne, hogy nem bánja meg! Ha további információra van szüksége vagy kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.