Magánmedencék - Medence otthonra

Medence otthonra!

Közeledik a jó idő, a nyári meleg, ilyenkor ki ne vágyna valami hűsítő légkörre, egy csobbanásra az otthoni medencében? Egy medence kialakítása kertünkben remek szórakozási lehetőséget biztosít családunk minden tagjának.

A gyerekek szívesen játszanak kerti medencénkben akár egész nap, így nem szükséges a túlzsúfolt strandon olyan emberek társaságában fürdőzni, akikkel nem szívesen megyünk bele egy medencébe. Otthonunkban azokkal az emberekkel osztjuk meg kerti medencénket, akikkel szeretnénk, nem kell idegenekkel együtt lennünk.

Egy medence számtalan szórakozási lehetőséget biztosít barátai számára is. Bármikor áthívhatja őket egy közös programra, legyen az koktélozás a medencében, egy fürdőruhás buli, vagy egyszerűen csak egy közös napozás a medence mellett.

Egy kültéri medence esztétikus látványt nyújthat, ízléses tervezése kifejezi egyéniségünket, emellett csodálatos tengerparti hangulatot alakíthat ki saját kertjében.

Ha Ön is szeretne egy hűsítő medencével felkészülni a nyári melegre, keressen meg minket és tervezze meg velünk medencéjét!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.