Medencefedés típusok, Galaxy

Galaxy medencefedés a nagy teherbírásért

Ha Ön is szeretne kertjébe medencét építeni, nem kell aggódnia amiatt, hogy a medence felülete nyitottan áll a szabad ég alatt! Válassza a nagy teherbírású Galaxy medencefedést, hogy ne okozzon gondot a medence tisztán tartása és a biztonsági óvintézkedések! Ha a medence fedett, nem történhetnek balesetek, senki sem eshet a vízbe egy véletlen baleset következtében.

A nagy teherbírású alumínium profilrendszer nem csupán biztonsági szempontok miatt jó választás. A Galaxy medencefedést az Ön igényeinek megfelelően, a kert stílusához igazodva alakítjuk ki, hogy ne csak praktikus, de esztétikus is legyen.

A medencefedés emellett védi a medence vizét a szennyeződésektől, így ritkábban kell tisztítania a belső teret. A tolóajtóknak köszönhetően nem okoz nehézséget a medencébe használata sem.

Ha Önnek is fontos a biztonság és az esztétikus kialakítás, válassza a nagy teherbírású Galaxy medencefedést kerti medencéje megóvására! Forduljon hozzánk kérdéseivel!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.