Ne feledkezzen meg a medencetisztításról!

ÚJ-Ne feledkezzen meg a medencetisztításról!

Akár közösségi, akár magánmedencéről beszélünk, nagyon fontos, hogy mindig megfelelő tisztaságú legyen benne a víz. A vízminőséget sajnos nagyon sok minden rontja: a belekerülő szennyeződések (rólunk és a környezetből), az eső, sőt, még a napfény is.

Sokat számít, ha a medence körülötti területet is tisztán tartjuk, illetve lábmosón keresztül megyünk a medencébe. A legideálisabb, ha a víz 7,4-es pH értékű. Ez sajnos alapvetően nem ennyi, a tisztítást mesterségesen fizikai, és kémiai módszerekkel végezhetjük.

A fizikai medencetisztítás tulajdonképpen a víz forgatása, szűrése. Ezzel megakadályozzuk a poshadás beindulását, ami nem csak a fürdést tenné kellemetlenné, hanem a medence berendezéseknek sem tesz jót. A vízszűrő berendezések mellett folyamodhatunk a kémiai, azaz vegyszeres medencetisztításhoz is. A leghatékonyabb a két módszer ötvözése.

Keressen minket bizalommal medencetisztítással kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.