Szaunák az egészségért

Szaunák az egészségért

Több kultúrában is ősi hagyománynak számít a szaunázás, jótékony hatása régről elismert. Erősíti az ereket és a szívet is. Rendszeres használata méregtelenítő hatással van az emberi szervezetre, emellett jó közérzetet is nyújt. Segíti a bőr szépségének megőrzését.

A szaunázás kultúrája még az úgynevezett „gödörszaunáig” nyúlik vissza. A kezdetekben kis kunyhókba ástak gödröket és az aljára kövekből álló tűzrakóhelyet helyeztek el, melyet földdel takartak be. Idővel egyre korszerűbb szaunák jelentek meg. Ma már sokkal kiforrottabb technikával készülnek és kényelmesebbek is.

Magyarországon is egyre népszerűbbek a szaunák egészségmegőrző hatásuknak köszönhetően. A szaunák terén igen jártad finnek szerint a szauna az a hely, ahol a test és a lélek is felfrissül.

Okok, hogy miért érdemes nálunk vásárolnia:

 • jó minőségű anyagokból készülnek szaunáink
 • kialakításuknak köszönhetően sokáig megtartják a hőt
 • kiegészítőket is választhat nálunk

Ha egy kényelmes és korszerű szaunát szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal!

 

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.