Szaunával a szép bőrért!

Szaunával a szép bőrért!

Napjainkban számos tényező tesz egészségünk ellen, mint a napi stressz, egészségtelen étkezés, kevés mozgás s a túlhajszolt életmód. Ezért is javasoljuk a szaunázást, melyet kényelmesen és egyedi tervezésnek köszönhetően már az otthonában is tud élvezni.

Mi sem lehetne egyszerűbb, mint ha otthonunkban is lenne egy szauna, így nem kell időpontra mennünk, utazgatni, hogy aztán még több szabadidőt erre pazaroljunk el. A szaunázás nem csak méregteleníti szervezetünket, hanem segít alakunk formálásában, azaz egyben fogyáshoz is ajánlatos. Másfelől bőrünk egészségéért is szolgál, látványosan megszépíti, fiatalítja azt. Feszesebbé teszi ezzel is visszanyerhetjük vagy megtarthatjuk bőrünk fiatalságát, üdeségét.

Hazánkban eléggé elterjedt szokássá vált a szauna használata, mivel egészséges s azt az összeget, amit a különböző készítményekre fordítunk, hogy egészségünket megőrizzük, fordíthatjuk természetesebb módszerre is. Mellesleg kikapcsol minket, elfeledteti egy időre a mindennapi gondokat, felüdíti a testet, lelket, és mint már említettük bőrünket is!

Amennyiben Ön is szeretne bőre szépségéért, egészségéért tenni, nincs más dolga, mint felkeresni minket, megosztani velünk egyedi elképzelését és rábízni szakembereinkre szaunájának építését!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.