ÚJ-Szauna építés: Relaxáljon otthon!

Szauna építés: Relaxáljon otthon!

Sokan rendszeresen szaunáznak. Van, aki egyszerűen csak azért, mert szeret kicsit ellazulni a forró levegőben, megpihenni egy hosszú nap után. Van olyan is, aki tudatosan lép be a kis fa kabinba és arra használja a szaunát, hogy jót tegyen az egészségének. Éppen ezért nem rossz ötlet a saját szauna építtetése!

A szauna rendszeres használatával valóban számos módon tehetünk jót magunkért, a szervezetünkért, szépségünk és fiatalságunk megőrzéséért. A szaunázás egyfajta aktív pihenésnek is felfogható, mert edzi a szívet, erősíti az érfalakat, bizonyítottan kiváló megelőzést nyújt a szív-és érrendszeri megbetegedések ellen.

A szaunára vétek csak melegedőként tekintetni, hiszen a rövid ideig tartó forróság is pozitív hatással bír a szervezetre. A hő hatására olyan anyagok szabadulnak fel a szervezetben, amelyek erősítik annak védekezőképességét, edzik az immunrendszert. A hormonháztartásra úgynevezett pozitív stresszt gyakorol, serkenti a működését. A bőr rugalmas, szebb lesz tőle, a méreganyagok az izzadás során távoznak. Megöli a kórokozókat, beindítja az öngyógyító folyamatokat, elmulasztja az izomlázat. Számtalan ok arra, hogy saját szaunája legyen!

Keressen minket és építtessen szaunát!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.