AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Egy igazi kikapcsolódás

A magán használatra kialakított szabálytalan nyolcszög alakú medencét, hat éve építette tulajdonosa. A medencetér kialakításának lehetőségeit behatárolta a rendelkezésre álló terület. Az adottságokat jól kihasználva úgymond "kis helyen" is ki lehet alakítani egy mindenki igényét kielégítő, pihenésre, kikapcsolódásra szolgáló wellness-teret.

A medencét befogadó épületet összeépítették a már meglévő családi házzal, melynek lakóteréből közvetlen megközelíthető a gondtalan kikapcsolódás helyszíne. A helyiség hangulata, kialakítása dicséri a megrendelő, a tervező és a kivitelező közös munkáját. Az uszodatechnikai kivitelezés a Kardos Uszoda- és Víztechnikai Kft. hírnevét öregbíti.


A 8 x 5 x 1,5 méteres süllyesztett víztükrű, mozaikkal burkolt medence, alakja és az épület fa tetőszerkezetét tartó két - formabontóan, de építészeti meggondolásból praktikusan elhelyezett - oszlop miatt nem a legalkalmasabb az úszásra. Minden felmerülő problémára van megoldás, a beépített ellenáramoltató sodrásában az úszótréningek alatt már kellemesen el lehet fáradni. A medencetérbe nincs masszázsmedence, ezért a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy kihasználják az ellenáramoltató biztosította masszázs lehetőséget. Felszereltségét kiegészítették egy masszázstömlővel, melynek használatával a napi úszás után kellemesen megmaszírozhatják a test bármely pontját, izomzatát.


A medencevíz fűtését - hőcserélő közbeiktatásával - gázkazán biztosítja, tisztaságáról egy jó minőségű homokszűrő gondoskodik. A kiváló vízminőséget automata vegyszeradagoló garantálja, így a tulajdonosnak csak a szükséges vegyszerek utánpótlásáról és a mérőszondák 3 havonta történő kalibrálásáról kell gondoskodni. A medencetér fűtését kellemes hőérzetet biztosító padló- és radiátoros fűtés kombinációjával oldották meg. A helyiség egyik oldalán egy nagyméretű tükröt helyeztek el, mivel az megnagyobbítja a teret. Látogatásunkkor a háziasszony elárulta, hogy a medence melletti tükör igaz, hogy impozáns látványt nyújt, azonban sajnos nem a legpraktikusabb megoldás, mivel egy közös családi fürdőzés után egyből neki kell állni azt letörölni, és szárítani, mert nagyon meglátszanak rajta a rászáradt vízcseppek.

Azt is megtudtuk, hogy a tervezés során még egy dologra nem gondoltak melyet, ha most építkeznének, biztosan nagyobbra terveznek. Ez pedig nem más, mint a medence körüli járó- és pihenő felület nagysága, mivel a használat során rájöttek, hogy sajnos azon már nem fér el egy szék, vagy nyugágy, mivel túlságosan közel van az épület fala. A teljes pihenéshez és regenerálódáshoz nagyban hozzájárul a medencetérből nyíló szauna, melyet a közeljövőben szeretnének kiegészíteni egy modern infraszaunával is.

A.T.J. 
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu