AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Kiegészítők - Grillező falapok és vágódeszkák

Cédrus grillező falap

Cédrus grillező falap

cikkszám: 63280    bruttó: 5.900 Ft
A Broil King grillező falap csomagja két darab 100 %-ban természetes alapanyagból, kanadai vörös cédrusból készült deszkát tartalmaz, melyek egyszerre, és külön-külön is használhatóak sütésre. A falapok hosszanti mérete tökéletesen passzol a Broil King grillekbe, akár rácsra is tehetőek vagy rács helyett is alkalmazhatóak. A cédrus lapok kiváló sütőfelületet jelentenek, melyek lágyabb húsok, halak és rákok sütésekor különösen hasznosak, hiszen az ételek a lapokkal együtt könnyen mozgathatóak. A cédrus emellett különleges BBQ ízt is kölcsönöz a rajta sült alapanyagoknak, ami tovább gazdagítja a falapon sült ételek ízélményét. A cédrus deszkával a nagyobb húsoknál is jól boldogulsz, de kisebb rákok esetében is beválik.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:19 cm x 38 cm x 0,8 cm
Prémium Vágódeszka (mosogatógépben mosható)

Prémium Vágódeszka (mosogatógépben mosható)

cikkszám: 68425    bruttó: 30.000 Ft
A Broil King grillcsalád kiváló minőségű vágódeszkája ideális egyben sült húsok szeletelésére. Méreteiből adódóan könnyen, tökéletesen elférnek rajta a nagyobb húsok, míg a perem előtt futó mélyedés a húslé elvezetéséről gondoskodik. Ennek köszönhetően nem a vágófelületen gyűlik össze a lé, ezért semmi akadály a tiszta és precíz munkának. A deszka 100 % cédrusfából készült, súlya stabil fekvést tesz lehetővé, és a tisztítása is egyszerű: csak be kell tenni a mosogatógépbe. A deszka könnyű mozgatása a keskenyebb oldalakon található bemélyedés segítségével lehetséges, így a vágódeszka felületéhez hozzá sem kell érni.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:49,5 cm x 28,5 cm x 4 cm
A termék súlya:0,5 kg
Juhar grillező falap

Juhar grillező falap

cikkszám: 63290    bruttó: 6.900 Ft
A Broil King grillezőlap csomagja két, egyenként 19 x 38 cm méretű juharfa lapot tartalmaz. Az 1 cm vastag deszkát 100 %-ig természetes kanadai juharból vágták, hogy a lágyabb húsok tökéletes sütőfelületét kapja kézbe a vásárló. Halak, rákok sütésekor különösen ajánlott a juharlap használata, amely enyhe aromájával gazdagítja a sülő ételt és tálalófelületként is alkalmazható. A sütés során tapasztalható elszíneződés teljesen természetes és egyáltalán nem csökkenti a juharlap értékét. Használat előtt a falapot érdemes meleg vízbe áztatni, majd enyhén beolajozni, hogy minél tovább megőrizze a grillezésben betöltött szerepét. Nézd meg, hogyan használhatod a grill lapokat a mindennapokban!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:19 cm x 38 cm x 1 cm
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu