AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Kiegészítők - Sütőlapok és sütőlemezek

Öntöttvas sütőlap - Sovereign 90, XL90-hez

Öntöttvas sütőlap - Sovereign 90, XL90-hez

cikkszám: 11220    bruttó: 32.900 Ft
A Broil King professzionális sütőlapja a Sovereign 90-es sorozathoz készült, hogy ezzel a bármikor betehető kiegészítővel még személyre szabhatóbb legyen a család grillje. Az öntöttvasból gyártott zárt felépítésű lap szerkezete nem hagyja lecsöpögni a húsból kisülő zsírt vagy a zöldségekből távozó nedvességet, ugyanakkor a sütőlap belső rácsozatának hála a grilljelekről sem kell lemondani, így két felület funkciója egyesül ebben az öntöttvas sütőlapban. A sütőfelületen egyaránt süthető hús, apróra vágott zöldség vagy bacon, nem kell attól félni, hogy a rácsok között leesik az étel, még a széleken is egy magasított perem fut végig, hogy megakadályozza a sülő alapanyagok lezuhanását.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:43 cm x 21 cm x 1,5 cm
A termék súlya:5 kg
Rozsdamentes univerzális sütőlap

Rozsdamentes univerzális sütőlap

cikkszám: 69165    bruttó: 30.900 Ft
Ez az univerzális sütőlap rozsdamentes acélból készül, és jelentős sütőfelületet ad (50 x 35,5 cm). A sütőlap felülete sima, sem rácsozás, sem lyukak nem találhatóak rajta, így főként gyorsan készülő alapanyagok sütésére ideális. Készülhet rajta tojás, bacon, hirtelen sütött hússzelet, kolbász vagy zöldségkeverék. A lap három oldala magasított fallal rendelkezik, ami lehetővé teszi az sülő alapanyagok biztonságos mozgatását, keverését. A rövidebb oldalin vékony, fogóként is használható peremet találunk a könnyebb megragadás érdekében. Elülső, hosszanti oldalán pedig egy mélyített árok húzódik, amely összegyűjti a kisült zsiradékot és egyéb nedveket, gátolva ezzel a kellemetlen leégéseket és a tűz fellángolásokat. Nézd meg a videót, hogy megtudd, miért az univerzális sütőlap a legjobb reggeli készítéshez.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:35,5 cm x 50,2 cm x 4,5 cm
Lapos sütőlemez

Lapos sütőlemez

cikkszám: 69712    bruttó: 21.900 Ft
A Broil King sütőtálca feladata, hogy a kisebb méretű grillalapanyagokat – zöldségek, tenger gyümölcsei – se kelljen kihagyni a repertoárból. Ha eddig ezekről kénytelen voltál lemondani, akkor ez a tálca lesz a megmentőd. A nagy felülete miatt nem kell visszafognod magad, ami az adagokat illeti, a megemelt széle pedig megakadályozza, hogy a grillezni kívánt étel megpróbáljon megszökni. A szabályos, emelt lyukak egyrészt a tálca külleméhez adnak egy kis plusz szabályosságot, másrészt megakadályozzák, hogy a hús leragadjon. Túlméretezett fogói miatt biztonságosan szállítható a grilltől az asztalig. A rozsdamentes acélból készült 1,2 miliméteres tálca mosogatógépben is tisztítható. A Broil King professzionális sütőlemeze 1,2 mm vastag rozsdamentes acélból készül, és nagy méreténél fogva különösen alkalmas a hagyományos grillrács kiváltására. A magasított perem segít megakadályozni a kisebb méretű ételek elmozdulását, míg a 10 mm vastag acélból kialakított kétoldali fogantyú a sütőlemez mozgatásánál jelent nagy előnyt. A sütőlemez alja nem teljesen egyenes, a barázdált felület megelőzi az ételek leragadását, emellett az alsó lapon lyukak segítik a füst és a hő áramlását. A sütőlemez takarítása nagyon egyszerű, mosogatógépben is tisztítható.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:34 cm x 47,6 cm x 2,2 cm
A termék súlya:2,3 kg
Grillező öntöttvas sütőlap KEG faszenes grillsütőhöz

Grillező öntöttvas sütőlap KEG faszenes grillsütőhöz

cikkszám: KA5542    bruttó: 20.900 Ft
A Broil King KEG grillhez kapható porcelánbevonattal ellátott öntöttvas sütőlapja magán hordozza a márka magas minőségi jegyeit, professzionális kivitelezését. A kiváló alapanyagból készült, tartós, ütés-és kopásálló sütőlap ovális lapja két olalsó füllel lett ellátva, hogy az univerzális kiemelővel könnyen megfogható legyeb. A sütőlap alakjánál fogva nem fedi le a KEG teljes sütőfelületét, ami lehetővé teszi, hogy a hő ne csak alulról, hanem oldalról és felülről is érje a készülő ételt. A levegő áramlásának köszönhetően az étel egyenletesebben sül, és a füstös íz teljesebben járja át az egész fogást. A sütőlap mindkét oldala használható, két eltérő bordázottságú felületet adva a kamado kiegészítők táborához. Az egyik oldal teljesen sima, míg a másikat sűrű szövésű, az oldalfallal körülbelül 45 fokos szöget bezáró barázdák lepik el. Mindkét oldal rendelkezik zsírelvezető vájattal. A sima oldal szeletelt húsok, kenyérfélék és zöldségek elkészítéséhez ajánlott, míg a sűrűn barázdált oldalnál halak, rákok, gombák és apró húsok készülhetnek nagy biztonsággal. Nézd meg a videón, hogyan használhatod az öntöttvas sütőlapot!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:37,6 cm x 3 cm x 23 cm
A termék súlya:2,7 kg
38 cm átmérőjű grillező kőlap

38 cm átmérőjű grillező kőlap

cikkszám: 69814    bruttó: 20.900 Ft
Kifejezetten magas hőfokon való sütésre tervezett grillezőlap ideális pizzák készítéséhez. A 38 cm-es átmérőjű kerámialap a pizzasütés mellett tökéletesen beválik hirtelen sütésekhez, halak és rákok elkészítéséhez is. A lap közel 2 cm-es vastagsága növeli ellenálló képességét, amelynek a nagy hőfok, a hőingadozás és az ételből származó nedvesség sem árt. A repedés és törésálló grillező lap egyenletes hőleadást tesz lehetővé, így a direkt sütéseknél biztosabban és egyenletesebben sül meg rajta az étel. Tésztafélék és kisebb, könnyen morzsolódó, törékeny alapanyagokhoz nagyszerűen felhasználható. Nézd meg a videót, hogy többet megtudhass a kőlap használatáról.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:38 cm
A termék súlya:4 kg
Öntöttvas sütőlap - Baron 320/340/440/590

Öntöttvas sütőlap - Baron 320/340/440/590

cikkszám: 11242    bruttó: 32.900 Ft
A Broil King gázsütők Baron családjának minden tagjához illeszkedő sütőlap öntöttvasból készült, amelyet egy védő kerámiabevonattal láttak el. A plusz bevonatnak köszönhetően a rozsdásodás egyáltalán nem fenyegeti a teli lapot, de az öntöttvasra jellemző kiváló hőtartását emiatt nem veszti el. A két oldalú, tehát reverzibilisen használható sütőlapot a rács helyére kell betenni. A sütőlap egyik oldala teljesen sima, ezen zöldségek, pizza vagy akár tükörtojás süthető, míg a másik oldala rácsozott. Ez gyönyörű grilljeleket hagy, ezért használata főleg húsokhoz és nagyobb, szeletelt zöldségek sütése esetén javasolt. Nézd meg a videón, hogy mit kell tudni az öntöttvas kiegészítőkről.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:44 cm x 32,3 cm
A termék súlya:0,9 kg
Öntöttvas sütőlap - Monarch - Royal

Öntöttvas sütőlap - Monarch - Royal

cikkszám: 11223    bruttó: 29.900 Ft
Másfél centiméteres anyagvastagságával a Broil King öntöttvas sütőlap elnyűhetetlen kiegészítője a grillezésnek. A rácsok ideális párjaként ez a sütőlap a Monarch grillekhez, azon belül is a 320-as és 340-es gázgrillekhez készült. A hasonló típusú sütőlapok legjobb hagyományait követve ennek a lapnak is mindkét oldala használatba vehető. A peremmel rendelkező sütőfelületek egyike sima, míg a másika enyhén bordázott profilt mutat. A sütőlap behelyezését és szilárd rögzítését négy, csapos fülecske segíti. Az öntöttvas lap tisztításakor figyelembe kell venni, hogy a felületet az egyenletesebb hőtartás végett egy porcelánbevonattal látták el, ami a túl durva kefe használata során esetleg megsérülhet. Nézd meg a videót, hogy mindent megtudhass a Monarch grillek összeszereléséről!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:37 cm x 27,3 cm x 1,5 cm
Sütőlemez

Sütőlemez

cikkszám: 69720    bruttó: 11.500 Ft
A Broil King professzionális sütőlemeze 1,2 mm vastag rozsdamentes acélból készül, és nagy méreténél fogva különösen alkalmas a hagyományos grillrács kiváltására. A magasított perem segít megakadályozni a kisebb méretű ételek elmozdulását, míg a 10 mm vastag acélból kialakított kétoldali fogantyú a sütőlemez mozgatásánál jelent nagy előnyt. A sütőlemez alja nem teljesen egyenes, a barázdált felület megelőzi az ételek leragadását, emellett az alsó lapon lyukak segítik a füst és a hő áramlását. A sütőlemez takarítása nagyon egyszerű, mosogatógépben is tisztítható.
Technikai adatok:
A grill eszköz méretei:28 cm x 40,6 cm
A termék súlya:4 kg
Öntöttvas sütőlap - Regal 490S/590S, Imperial XL

Öntöttvas sütőlap - Regal 490S/590S, Imperial XL

cikkszám: 11239    bruttó: 34.900 Ft
A Regal gázgrill szériához gyártott öntöttvas grillkiegészítő egyedülálló módon az Imperial XL grillekhez is passzol, még nagyobb variálhatóságot kínálva. A Regal grillek közül a 490S és az 590S tulajdonosainak érdemes elgondolkodni a sütőlap beszerzésén. A Broil King által kínált minőségi alapanyagok minden jegyét magán viselő öntöttvas sütőlap kétoldalas konstrukció. Mindkét oldalt egy enyhén magasított perem veszi körbe, így óvva az égőket a lecsöpögő zsírtól. A lap egyik oldala sima, ez elsősorban zöldségek, tojás vagy bacon sütésére, pirítására alkalmas, míg a másik oldal közepes sűrűséggel bordázott, és főként húsokhoz ajánlott. Nézd meg a videót, és tudj meg többet a Regal széria grilljeiről!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:29,8 cm x 48 cm
A termék súlya:3,8 kg
Flav-R-Wave - Porta-Chef & Gem - Rozsdamentes acél

Flav-R-Wave - Porta-Chef & Gem - Rozsdamentes acél

cikkszám: 18493    bruttó: 8.800 Ft
A Broil King grillcsalád két gázgrilljéhez is illeszkedik ez a Flav-R-Wave rács. Mind a Porta Chef hordozható grill, mind a GEM grill sütési kondíciója javítható a rács behelyezésével. A különleges alakú hőterelő rács rozsdamentes acélból készül és azt a célt szolgálja, hogy az ételek ízletesebbek és a grill hosszabb életű legyen. A zsírfogóként is remekül beváló kiegészítőt a gázégők fölé kell elhelyezni, így felfogja az ételből lecsöpögő folyadékokat, és azokat azonnal elpárologtatja. Ennek köszönhetően az étel ízét gazdagító gőzök alulról is ízesítik a sülő fogásokat. Lyukacsos szerkezeténél fogva átengedi a hőt és a füstöt, ezért egyáltalán nem zavarja a grillben lévő hő keringetését. Nézd meg a videót, hogy többet tudj meg a Flav-R-Wave kiegészítőről!
Technikai adatok:
mérete:45 x 28 cm
Öntöttvas sütőlap - Signet 320/340/90

Öntöttvas sütőlap - Signet 320/340/90

cikkszám: 11221    bruttó: 32.900 Ft
A Broil King öntöttvas sütőlapja kiváló, több, mint egy centiméter vastagságú alapanyagból készült, így tartósságágához és terhelhetőségéhez kétség sem férhet. A Signet gázgrillhez gyártott teljesen tömör sütőlap a 20-as, 40-es és a 90-es gázgrill szériákkal kompatibilis. A lap kétoldalú, mindkét oldala más felületi tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik egy teljesen sima, tapadásmentes felület, míg a másik oldalon enyhe barázdák emelik el a laptól az ételt. Így a nedvességnek van hova távozni az ételből, de azok mégsem folynak a tűztérbe egy körben kialakított perem miatt. A barázdált felület grilljeleket hagy, ezért főként húsok készítéséhez ajánlható. Nézd meg a videót, és tudj meg még többet a Signet grillek felépítéséről!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:38 cm x 30,5 cm x 1,9 cm
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu