AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Gőzkabin

Miért jó a gőzkabin?


Számos kutatás bizonyította már, hogy a gőzkabin használata ugyanolyan kedvező hatással van szervezetünkre, mint a szaunázás. Ahhoz persze, hogy beinduljanak a megfelelő élettani folyamatok, ideális hőmérséklet és időtartam beállítása szükséges.


A gőzkabinok ugyan többnyire alacsonyabb hőmérsékleten működnek, mint a szaunák, de magas páratartalmukkal képesek kompenzálni a különbséget. A gőz fizikailag stimulál, serkentve ezzel immunrendszerünk működését. A sejtek tápanyag- és oxigénfelvétele sokkal intenzívebbé válik a gőzkabin használatának eredményeképpen.


A gőzkabinok, más néven gőzfürdők természetesen számos egyéb pozitív tulajdonsággal bírnak. Ide tartozik például a stressz oldás is. Az ideális hőmérséklet megválasztásával kiváló relaxációs élményben lehet részünk.

A gőz belélegzése jót tesz azoknak is, akik valamilyen légúti megbetegedéssel küzdenek. Mindezek mellett bőrünket hidratálttá, gyönyörűvé varázsolja és az érrendszer egészséges működését is elősegíti.


Fontos azonban, hogy a gőzkabinok vagy gőzfürdők használata szívbetegek számára nem ajánlott! Tegyen az egészségéért, legyen saját gőzkabinja, amelyet bármikor használhat!

Cégünk több éve foglalkozik gőzkabinok építésével, így szakértelmünkben nyugodtan megbízhat.

Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Galéria

Gőzkabin kivitelezés

Gőzkabin kivitelezés

Tovább a galéria képeihez >>>


Gőzkabin látványtervek

Gőzkabin látványtervek

Tovább a galéria képeihez >>>


 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu