AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Masszázsmedence cikkek

A test és a lélek nyugalma érdekében

A hétköznapok sokkal gyorsabban zajlanak, mint évekkel ezelőtt. Minden egyik pillanatról a másikra történik, rohanás a munkahelyünkön, az évek pedig csak szaladnak, miközben nem is figyelünk a megállásra, a pihenésre, a nyugalomra – olyan dolgokra, amikre mind a testünknek, mind a lelkünknek szüksége van.

A vízpartok közelsége, az úszás, csónakázás és a horgászat minden esetben megnyugtatják és frissítik fáradt és megviselt idegeinket, bármelyik hobbira is legyünk fogékonyak. Vannak, akik beérik egy csendes, magányos fürdővel, káddal és habos vízzel, de az igazi testi és lelki felüdüléséhez érdemes egy jacuzzit beszerezni, amely bármikor rendelkezésére áll, ha egy kis kényeztetésre van szüksége.

A víznyomás felpezsdíti a vérkeringést, nyugtatja az idegeket és ellazítja az izmokat – a lelki egészség egyik fő kelléke egy ilyen jacuzzi, amely masszázskád néven is ismert, és immáron már negyven éve élvezik az emberek a pozitív hatásait.

Amennyiben Ön is szeretne egy jacuzzit otthonába, nézzen körül weboldalunkon, ahol kedvező árakkal találkozhat, szakemberink pedig segítenek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb masszázskádat!


Kattintson a képekre a kinagyításhoz


 

 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu