AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Szaunák

Milyen szaunát válasszak?


A szauna jótékony hatásai széles körben ismertek: méregtelenít, serkenti a vérkeringést és a súlyvesztést is elősegíti. Télen kifejezetten jól esik kicsit megpihenni a kellemes forróságban, így egyre többen választják otthonukba is a saját szauna beépítését. Azonban szaunából is többféle létezik. Vajon melyik az Ön számára a legideálisabb?

A jól ismert finn szauna általában klasszikus alapanyagból, a Finnországban is megtalálható lucfenyőből készül. Ennek a fa alapanyagnak az előnye, hogy magába szívja a nedvességet. Egy fémkályha adja a hőtermelést, illetve köveket is szokás a tetejére pakolni, amiket aztán vízzel locsolnak. Így születik meg a finn szauna élménye.

A gőzszauna szintén jól ismert típusa a szaunáknak, a különbség annyi, hogy ennél magasabb a páratartalom, vagyis nem ritka a 100%-os párásítás, melyet gőzgenerátor idéz elő. A hőmérséklet itt alacsonyabb, ezért kevésbé megterhelő a szervezet számára. Jót tesz a légúti betegségeknek és a bőrnek is, ellazítja a testet.

Az infraszauna valamivel újabb megoldásnak számít. A modern kabinokban alacsonyabb a hőmérséklet, gyorsabban felmelegszik és a test hevül fel, nem a levegő. Az infrasugarak használatának köszönhetően sokkal hatásosabb, mint a hagyományos szaunák.

Amennyiben szeretne otthonában felfrissülni, keressen minket szaunákkal kapcsolatos igényeivel!

Szaunák az egészségért


Több kultúrában is ősi hagyománynak számít a szaunázás, jótékony hatása régről elismert. Erősíti az ereket és a szívet is. Rendszeres használata méregtelenítő hatással van az emberi szervezetre, emellett jó közérzetet is nyújt. Segíti a bőr szépségének megőrzését.

A szaunázás kultúrája még az úgynevezett „gödörszaunáig” nyúlik vissza. A kezdetekben kis kunyhókba ástak gödröket és az aljára kövekből álló tűzrakóhelyet helyeztek el, melyet földdel takartak be. Idővel egyre korszerűbb szaunák jelentek meg. Ma már sokkal kiforrottabb technikával készülnek és kényelmesebbek is.

Magyarországon is egyre népszerűbbek a szaunák egészségmegőrző hatásuknak köszönhetően. A szaunák terén igen jártad finnek szerint a szauna az a hely, ahol a test és a lélek is felfrissül.

Okok, hogy miért érdemes nálunk vásárolnia:

  • jó minőségű anyagokból készülnek szaunáink
  • kialakításuknak köszönhetően sokáig megtartják a hőt
  • kiegészítőket is választhat nálunk


Ha egy kényelmes és korszerű szaunát szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal!

 

Legyen Önnek is saját szaunája!


Ma már egyáltalán nem meglepő, ha valakinek saját szaunája van otthonában. A szaunázás ugyanis egy rendkívül egészséges tevékenység, mely relaxációnak sem utolsó.

A szaunában ülve a magas hőmérséklet hatására elkezdünk izzadni, így rengeteg méreganyag távozik testünkből. Továbbá a szélsőséges körülmények a terhelés növelésével immunrendszerünket is megerősítik. A szauna használata sportolóknak is kimondottan ajánlott, hiszen remekül enyhíti az izomláz kínzó tüneteit.

Cégünk már több mint két évtizede van a piacon. Ez alatt az idő alatt számos elégedett ügyfélre tettünk szert, valamint rengeteg hasznos szakmai tapasztalatot szereztünk. Ha saját szaunát szeretne, mi megépítjük Önnek! Kizárólag hozzáértő szakemberek segítségével és minőségi alapanyagokból dolgozunk, így szaunáját hosszú évekig problémamentesen használhatja majd.

Egy szauna nem csak hasznos, de kimondottan esztétikus megjelenésű is lehet. Nézze át galériánkat és merítsen ötletet eddigi munkáinkból!

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Galéria

Szauna képek - 2013

Szauna képek - 2013

Tovább a galéria képeihez >>>


 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu