AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Vízkezelő berendezések telepítése, karbantartása (általában)

Nagyobb berendezések (pl. vastalanítók, vízlágyítók) telepítéséhez sík, vízszintes, kemény padozattal ellátott helyiség szükséges. A berendezést +5°C és +40°C közötti hőmérsékletű helyiségbe kell telepíteni. A kezelendő nyersvíz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30 °C-t.

Tilos a berendezést erősen párás, vagy poros helyiségbe telepíteni. Óvni kell a fagytól, sugárzó hőtől, ultraibolya sugárzástól.

A berendezés közvetlen közelében gondoskodni kell szennyvíz bekötésről és 230V/50Hz földelt, elektromos dugaszoló aljzatról. Kárenyhítési célból a berendezést padlóösszefolyóval ellátott helyiségbe javasoljuk telepíteni.

2,5 bar hálózati víznyomás alatt nem biztosított az üzembiztos regenerálás, ezért ebben az esetben nyomásfokozó berendezés beépítését javasoljuk. 6 bar értéket meghaladó hálózati víznyomás esetén (bizonyos vízkezelőknél 4 bar) a berendezés elé nyomáscsökkentőt kell beszerelni.

A ±0,5 bar értéket meghaladó nyomásingadozás tilos!


Automata vezérlőfejes készülékek előtt mechanikai védőszűrőt kell beépíteni, a mozgó-kopó alkatrészek védelme érdekében.

 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu