Spatrend Nyílt napok

Hagyomány őrzően, idén is megrendezésre kerül nyár végi kerti bútor és prémium jakuzzi vásárunk, ahol kedvezményesen vásárolhatják meg masszázsmedencéinket és kerti bútorainkat az érdeklődők.

A masszázsmedencék szezonja valójában most indul, és a téli hidegben érvényesíti legjobban melengető jótékony hatását.

Ha szeretné a karácsonyi pihenés egy részét hóesésben, nyakig a meleg vízben tölteni a családdal, barátokkal, akkor látogasson meg minket!
Vásárunk szeptember 24-26. ig tart.

Várjuk szeretettel!

Üdvözlettel:Kardos Gábor
Kereskedelmi Vezető
06209804006

 

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.