Füstölőfa darab- Boros hordó

Képzeljük csak el kedvenc hal félénk, borjú filénk vagy hús bordánkat ezen a bor által színezett, enyhén elszenesedett, aromadús tölgyhordó darabon!

Füstölő fa (Whiskey Wood Chips)

A Whiskey aromával rendelkező füstölőfa a Broil King többi fa aprítékához hasonlóan kiváló minőségű fából készül egy kis csavarral.

Füstölő doboz (nagy, nyitható tetővel)

A teljes mértékben rozsdamentes acélból készített nagy méretű Broil King füstölődoboz közvetlenül a grillre vagy a Flav-R-Wave rácsra tehető.

Füstölőfa darabkák, boroshordó

A pár centiméteres fadarabok ideális méretűek bármelyik Broil King füstölődobozhoz, mellyel együtt alkalmazva kellemesen füstös aromát adnak az ételhez.

Füstölőfa darabkák, rumos hordó

A pár centiméteres fadarabok ideális méretűek bármelyik Broil King füstölődobozhoz, mellyel együtt alkalmazva kellemesen füstös aromát adnak az ételhez.

Füstölő fa (Apple Wood Chips)

A kizárólag természetes alapanyagból (almafából) készül a Broil King füstölőfa csomagja, mely hozzáadott adalékanyagokat nem tartalmaz.

Füstölő fa (Mesquite Wood Chips)

A káros adalékanyagoktól mentes Broil King füstölőfa család egyik legintenzívebb ízét adó tagja a mesquite fa apríték. A kis darabokból álló csomag természetes ízével gazdagítja a lassan sülő ételt.

Füstölő fa (Hickory Wood Chips)

A hickory fa több mint 15 fajjal képviseli magát a Földön. Szinte minden kontinensre jut valamilyen hickory típus, így széleskörű használata régre nyúlik vissza.

Füstölő doboz

A Broil King család magas falú rozsdamentes grill wokjának speciális, lefelé szűkülő, négyzet alakja, falainak pedig lyukas szerkezete van, melyek lehetővé teszik a gyors sütést és a zamatot adó füst szabad áramlását.

Blog bejegyzések