Öntöttvas sütőlap - Monarch - Royal

Másfél centiméteres anyagvastagságával a Broil King öntöttvas sütőlap elnyűhetetlen kiegészítője a grillezésnek.

38 cm átmérőjű grillező kőlap

Kifejezetten magas hőfokon való sütésre tervezett grillezőlap ideális pizzák készítéséhez. A 38 cm-es átmérőjű kerámialap a pizzasütés mellett tökéletesen beválik hirtelen sütésekhez, halak és rákok elkészítéséhez is.

Rozsdamentes univerzális sütőlap

Ez az univerzális sütőlap rozsdamentes acélból készül, és jelentős sütőfelületet ad (50 x 35,5 cm).

Öntöttvas sütőlap - Regal 490S/590S, Imperial XL

A Regal gázgrill szériához gyártott öntöttvas grillkiegészítő egyedülálló módon az Imperial XL grillekhez is passzol, még nagyobb variálhatóságot kínálva.

Lapos sütőlemez

A Broil King sütőtálca feladata, hogy a kisebb méretű grillalapanyagokat – zöldségek, tenger gyümölcsei – se kelljen kihagyni a repertoárból.

Sütőlemez

A Broil King professzionális sütőlemeze 1,2 mm vastag rozsdamentes acélból készül, és nagy méreténél fogva különösen alkalmas a hagyományos grillrács kiváltására.

Öntöttvas sütőlap - Sovereign 90, XL90-hez

A Broil King professzionális sütőlapja a Sovereign 90-es sorozathoz készült, hogy ezzel a bármikor betehető kiegészítővel még személyre szabhatóbb legyen a család grillje.

Öntöttvas sütőlap - Signet 320/340/90

A Broil King öntöttvas sütőlapja kiváló, több, mint egy centiméter vastagságú alapanyagból készült, így tartósságágához és terhelhetőségéhez kétség sem férhet.

Grillező öntöttvas sütőlap KEG faszenes grillsütőhöz

A Broil King KEG grillhez kapható porcelánbevonattal ellátott öntöttvas sütőlapja magán hordozza a márka magas minőségi jegyeit, professzionális kivitelezését.

Flav-R-Wave - Porta-Chef & Gem - Rozsdamentes acél

A Broil King grillcsalád két gázgrilljéhez is illeszkedik ez a Flav-R-Wave rács.

Öntöttvas sütőlap - Baron 320/340/440/590

A Broil King gázsütők Baron családjának minden tagjához illeszkedő sütőlap öntöttvasból készült, amelyet egy védő kerámiabevonattal láttak el.

Blog bejegyzések