7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

1. Mennyi idő a telepítés?

Amennyiben állandó raktári készletünkből választ, úgy néhány napon belül otthonában élvezheti új medencéjét, ha rendelni kell akkor 3-4 hét.

 

2. Mennyi áramot fogyaszt egy medence?

Átlagos működés esetén, a medence méretétől függően havonta 5-9 ezer forint plusz áramköltséggel számolhat – ezt a hatékonyságot a
4 évszak hőszigeteléssel érjük el.

 

3. Számít-e a víz keménysége?

Nem számít, ha medencéjét mi telepítjük. A beüzemelés során lágyított és optimalizált ásványi anyag tartalmú vízzel töltjük fel a medencét.

 

4. Mit kell tudni a massszázsmedencék hőszigeteléséről?

Több rétegben szigeteltek, nem csak a teljes medence testet, hanem a fa oldalburkolatot és a medence talapzatot is úgy, hogy a medence csövezéshez és belső berendezéseihez könnyen és gyorsan hozzáférjünk. Tökéletes illesztéseket és egy speciális, zárt cellás hőszigetelő habozást alkalmaznak, amiben a mikrocellák száma magasan az átlag felett van. Így a hővezetési tényező értéke alacsony, ezért kiválóan szigetel. A VitalSpa medencék fejlesztői a munkaórákat nem sajnálva kísérletezték ki a legjobb hőszigetelést – hogy a fürdőzés valóban gondtalan legyen.

 

5. Nem fog a víztől idővel korhadni a faburkolat?

Nem. A masszázsmedencékhez úgynevezett Thermowoodot használnak – ez egy hőkezelt fa, amelyben a fa rostjait alkotó kapillárisokat lezárják azért, hogy ne tudjon nedvességet magába szívni. A Thermowood 100%-ban természetes, időtálló és korhadásmentes – mivel igazi fáról van szó, ezért látványra prémium, érintésre fejedelmi.

 

6. Ki tudom-e próbálni?

Természetesen! Bemutatótermünkben a próba során senki nem fogja Önöket zavarni. Bátorítjuk arra, hogy próbálja ki bármely medencénket, hogy az ízlésének legjobban megfelelő darabot vihesse haza.

 

7. Mennyi időt igényel havonta a medence karbantartása?

Kb. havi 30 percet kell foglalkozni a medencével. 1-2 hetente érdemes a szűrőt kimosni (ez kb. 10-15 perc), emellett hetente nézzen rá a víz tisztaságára és Ph-értékére – ha bármilyen eltérést lát, azt vízkezelő szerekkel könnyedén korrigálhatja. A beüzemelés során részletesen bemutatjuk a teendőket. Későbbi kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

 

+1 Miért használ a VitalSpa masszív acél vázszerkezetet?

Mert teljesen vibrációmentes működést, nagyfokú stabilitást ad, masszív, tartóssága pedig felülmúlhatatlan. (A fém nem korhad, nem tudják rágcsálók vagy rovarok kikezdeni, a hőmérsékletváltozásoknak is tökéletesen ellenáll.)


Blog bejegyzések