A tavasz beköszöntével, csapatunk garanciával vállalja medencék szakszerű tavasziasítását a tisztítástól a fertőtlenítésen keresztül a gépészeti berendezések beüzemeléséig.

Szívesen segítünk Önnek, hogy jól érezze magát tiszta medencéjében.


Tavaszi beüzemelés

A tavasz beköszöntével a medencénket ki kell csomagolnunk, a téli takaró fóliát rögzítő elemeket távolítsuk el róla és a fóliát húzzuk le róla.

Figyeljünk arra, hogy a fólia tetején levő szennyeződés ne kerülön a medence vízébe. A téliesítés kellékeit tegyük el megfelelő helyre hogy a következő tél előtt is tudjuk őket használni.

A gépházba szereljük vissza a gépészeti berendezéseket, ezt jobb ha szakemberre bízzuk, nehogy kárt tegyünk a beüzemelés során valamiben. A szűrőben található homokot cseréljük ki, töltsük fel új szűrőhomokkal.

A medencében található vizet le kell engednünk és a burkolatot a megfelelő tisztítószerekkel tisztítsuk meg. Érdemes alaposan vízkőmentesíteni és zsírtalanítani a burkolatot és a kiegészítőket, hogy az elkövetkező nyári szezonban tejles legyen a tisztaság és jól érezzük magunkat fürdés során a tiszta medencében.

Kérjük ki szakemberek tanácsát vagy végeztessük el velük a tavaszi beüzemelést, ha nem tudjuk ezeket magunk elvégezni.További képek

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.