Vitalspa - CALYPSO

6 személyes masszázsmedence. Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának.

Vitalspa - GOA

6 személyes masszázsmedence. Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett ez a feszített víztükrű megoldás. Miért ne élvezhetné Ön otthonában is a kényelem

Vitalspa - Haiti

6 személyes masszázsmedence. Költséghatékony üzemeltetés, optimális masszírozó erő.

Vitalspa - ATLANTIS

6 személyes masszázsmedence. Ha egészen nagy a családja, akkor az Atlantisra mindenképp vessen egy pillantást. Maximalistáknak, rengeteg extrával felszerelt medence, Easy Control vezérléssel.

Vitalspa - BERMUDA

5 személyes masszázsmedence. Páros fekvőhely, páratlan lehetőség.

Vitalspa - BALI

5 személyes masszázsmedence. Egy medence, amelynek extra felszereltségét és belső kialakítását látva azt fogja érezni, hogy megtalálta az igazit!

Vitalspa - ARUBA

3 személyes masszázsmedence. Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba medencét. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Termékek:
Masszázsmedencék, jacuzzik

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.