Medence fedésről vagy masszázsmedencével kapcsolatban érdeklődne? Hívja a +36-20/980-4006 telefonszámot, ahol munkatársunk készségesen válaszol!

Vitalspa - Aruba Eco

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas… …aztán megtaláltam az Aruba Eco jakuzzit” - Kelemen Attiláné (Szeged)

Vitalspa - Bermuda

“Végignéztük a piacon található összes masszázsmedencét, de nem igazán találtunk olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk. Pár éve volt egy másik medencénk egy másik gyártótól, de nem ilyen masszázsteljesítménnyel ennyi fúvókával és nem volt ennyire tágas és kényelmes. Folyton összeért a testünk. Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született: A Bermuda a nyerő.” - Tiszai Árpád (orvoslátogató)

Vitalspa - Grenada

“Sokat ülök az irodában a számítógép elött, ezért mindenképpen egy olyan jakuzzit szertettem volna, ami a vállaimat is meg tudja masszírozni. Ezért választottam a Grenada medencét. A gyerekek is nagyon szeretik.” - Andori Attila (vállalkozó)

Vitalspa - Bali

“Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt, mégis kényelmesen elférünk benne a gyerekekkel. Nagyon szeretjük.” - Horváth Ferenc (fogorvos)

Vitalspa - Goa

“Régóta szerettünk volna venni egy jakuzzit a medence mellé a wellness szigetre, mivel a vendégek folyamatosan megjegyezték a visszajelzőlapon, hogy miért nincs. Utólag problémás volt a beépítése, ezért nagyon hálásak vagyunk, mert a VitalSpa szaktanácsadó már az elején mindenben a segítségünkre volt. Kicsit féltem a karbantartásától, de minimális odafigyelést igényel.” - Kiss Tibor (panzió-tulajdonos)

Vitalspa - Atlantis

“Négy gyerekünk van, így olyat szerettünk volna, amiben mindannyian kényelmesen elférünk, ezért esett a választásunk az Atlantisra. Bár én csak főleg hétvégén használom, a gyerekeim szinte minden nap kikötnek benne. Családi bulik főszereplője. Tágas és kényelmes. Először beltérre akartuk tenni, de nem igazán fért el, így kint találtuk neki helyet. Nem bántuk meg! Óriási élmény benne egy csillagnézős éjszakai ejtőzés.” - Oláh Zoltán (vállalkozó)

Vitalspa - Madeira

“Mivel négyen vagyunk, de nem volt nagy helyünk a wellnessrésznek, nem volt kérdés, hogy olyan családi medencét vásároljunk, amiben mindenki elfér. A két fekvőhely nekünk még pont megfelelt és a gyerekek is kényelmesen elférnek velünk.” - Károlyi István (Szeged)

Vitalspa - Florida

“Mindenképpen olyan kétszemélyes jakuzzit szerettünk volna a párommal a Balatoni nyaralónk teraszára, amiből mindketten gyönyörködhetünk az aranyhídban. A Florida erre tökéletes! Köszönjük a VitalSpának!” - Bogosi Antalné (Balatonlelle)

Vitalspa - Aruba

“Mi ezt a gyönyörűséget a gyerekektől kaptuk a 40 éves házassági évfordulónkra, és imádjuk. A férjem derékfájós, ezért mi szinte minden nap használjuk, télen-nyáron. Kicsit tartottam tőle, de alacsony magasságának és a jól kialakított kapaszkodónak köszönhetően a ki- és beszállás így nagyon biztonságos.” - Ács Károlyné (Érd)

Vitalspa - Calypso

“Évek óta nyaggattak érte a kollégák. Én mérnök ember vagyok, mindent szeretek körüljárni és alaposan megvizsgálni. Mivel ez volt ár/érték tekintetében a legjobb ajánlat így beadtam a derekam a többiek nagy örömére, mert egyenesen a céges nyaralónkba került ez a csoda.
Bevallom én csak négyszer vagy ötször használtam, de az üzleti partnereim kivétel nélkül el voltak tőle ájulva. Nekem csak az volt a lényeg, hogy ne fogyasszon túl sokat és ne igényeljen sok plusz munkát. Ilyen szempontból a Calypso rendkívül jó választás. A csajok a cégnél imádják! - Rácz László (gépészmérnök)

Vitalspa - Barbados

“A panziónkba nem volt kérdés, hogy ezt a nagy jakuzzit válasszam, ugyanis nemcsak a nagycsaládosok tudják élvezni a wellness-t, hanem ebben elfér még egy hatfős baráti társaság is!“ - Kárpáti András (panzió tulajdonos)

Vitalspa - Haiti

“A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelött Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a medencéből tudjuk nézni a naplementét” - Barna Péter (Keszthely)

Termékek:
Masszázsmedencék, jacuzzik

Blog bejegyzések