Készülő beltéri medence

Készülő beltéri medence

Kettő az egyben

Kettő az egyben

Extrém formájú beltéri medence

A hangulatos tóparti környezet szinte sugallta a szokatlan medencetér kialakítást, elhelyezést. Szakítva a megszokott elrendezéssel a wellness-tér - nyugalmat sugározva magából - a praktikusan átgondolt otthon központja. Nagy üvegfelületek megnövelik a teret, az üvegtető természetes megvilágítást biztosít nem csak a medence-, de a lakótérben is. A lakás minden része dicséri a megrendelő ötletgazdagságát, egyéni stílusát, a tervezők és kivitelezők összehangolt munkáját.

Beltéri feszített víztükrű medence

Beltéri feszített víztükrű medence

Beltéri medence

Beltéri medence

Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence

Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence.

Beltéri feszített víztükrű medence variációk

Beltéri feszített víztükrű medence csempével. Beltéri feszített víztükrű medence üvegmozaik burkolással. Beltéri feszített víztükrű üvegmozaikos medence ellenáramoltatóval. Beltéri feszített víztükrű medence.

Beltéri süllyesztett víztükrű medence variációk

Beltéri süllyesztett víztükrű medence. Beltéri süllyesztett víztükrű medence üvegmozaikkal. Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence süllyesztett víztükörrel.

Családi úszómedence vízgépészet, ellenáramoltató berendezés

Családi úszómedence vízgépészet. Ellenáramoltató berendezés lámpával. Ellenáramoltató, helyben úszó masszírozó berendezés.

Feszített víztükrű beltéri medence - Dabas

Feszített víztükrű beltéri medence - Dabas

Beltéri medence - Izsák

Beltéri medence - Izsák

Beltéri medence - Székesfehérvár

Beltéri medence - Székesfehérvár

Beltéri medence - Szolnok

Beltéri medence - Szolnok

Blog bejegyzések

 • Szeretne új kerti grill készüléket?

  2018 július 11. / Akciók

  Ha már régóta vágyott egy kerti sütögetésre, itt a nagyszerű alkalom, akciónk keretén belül, használt grill készülékét beszámítva akár 80.000 Ft - al olcsóbban tudja megvenni álmai kerti grill sütőjét!

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.