A szauna és a finnek

A szauna és a finnek

A szaunázás régi tradíció a finnek körében, amely sok-sok nemzedék életét végigkísérte már. Nem csak a vidéki házaknál, hanem számos városi lakásnál is megtalálható ez a helyiség, hiszen a szauna használata az egészségre is kifejezetten jó hatással van. Olyan szokás ez, amelynek mibenlétét a finn emberek már gyerekkorukban megtanulják, mivel fontos társadalmi esemény, akár családi szinten nézzük, akár szélesebb körben – még politikai döntések is születtek szaunában!

A szauna építés Finnországban igen jelentős tevékenység, számos család rendelkezik saját szaunával. Nem véletlen, hogy a világon egyre szélesebb körben elterjedt mára ez a kiváló hagyomány, főleg, ha tudjuk, hogy mennyi előnye van!

Hozza el Ön is otthonába a tökéletes finn hangulatot, és döntsön bátran a szauna építés mellett! Számos egészségügyi problémán segít túljutni ez a remek találmány, de nem csak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz. Amennyiben profi kivitelezésre vágyik szauna építés terén, érdemes hozzánk fordulnia!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.