Az infraszauna pozitív hatásai a tavaszi időszakban

Az infraszauna pozitív hatásai a tavaszi időszakban

Lassan, de biztosan haladunk a jó idő felé, hiszen már alig pár hét választ el bennünket a naptári tavasztól. Bár sokan várják a napfényes napokat, sokan tartanak is ettől az évszaktól, hiszen tavasszal köztudottan fáradékonyabb és kimerültebb az ember, melynek nagyon egyszerű az oka.

Az infraszauna használata azonban segít, hogy a hűvös hónapok során leterhelődött szervezetünk újult erővel vághasson neki a tavaszi időszaknak, így elkerülve a tavaszi fáradtságot. Az infraszauna a hagyományos szaunáktól eltérően nem a gőz segítségével tisztítja meg szervezetünket a káros baktériumoktól, méreganyagoktól és vírusoktól, hanem az infra fény segítségével. Ezáltal az infraszauna azok számára is jó megoldás, akik a gőzben és párában nem érzik jól magukat!

Ha Ön is szeretné egészségesen és életerősen várni a tavaszt, építtessen infraszaunát otthonába, és élvezze a jótékony hatásait komfortosan, intim környezetében! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.