Gőzkabin

Miért jó a gőzkabin?


Számos kutatás bizonyította már, hogy a gőzkabin használata ugyanolyan kedvező hatással van szervezetünkre, mint a szaunázás. Ahhoz persze, hogy beinduljanak a megfelelő élettani folyamatok, ideális hőmérséklet és időtartam beállítása szükséges.


A gőzkabinok ugyan többnyire alacsonyabb hőmérsékleten működnek, mint a szaunák, de magas páratartalmukkal képesek kompenzálni a különbséget. A gőz fizikailag stimulál, serkentve ezzel immunrendszerünk működését. A sejtek tápanyag- és oxigénfelvétele sokkal intenzívebbé válik a gőzkabin használatának eredményeképpen.

 


A gőzkabinok, más néven gőzfürdők természetesen számos egyéb pozitív tulajdonsággal bírnak. Ide tartozik például a stressz oldás is. Az ideális hőmérséklet megválasztásával kiváló relaxációs élményben lehet részünk.

A gőz belélegzése jót tesz azoknak is, akik valamilyen légúti megbetegedéssel küzdenek. Mindezek mellett bőrünket hidratálttá, gyönyörűvé varázsolja és az érrendszer egészséges működését is elősegíti.


Fontos azonban, hogy a gőzkabinok vagy gőzfürdők használata szívbetegek számára nem ajánlott! Tegyen az egészségéért, legyen saját gőzkabinja, amelyet bármikor használhat!

Cégünk több éve foglalkozik gőzkabinok építésével, így szakértelmünkben nyugodtan megbízhat.

Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.