Infraszauna és fényterápia

Infraszauna és fényterápia

Az infraszauna azok számára is kedvelt opció, akik egyébként nem rajonganak a szaunázásért, hiszen az infraszaunában anélkül élvezhetjük a szaunázás előnyeit, hogy megerőltető forróságnak kellene kitennünk a szervezetünket, mint a finn szauna esetében. De mit tud még az infraszauna azon kívül, hogy méregtelenít, fogyaszt, szépíti a bőrt és gyulladáscsökkentő hatású?
Az infraszaunában ülve a fényterápia hatásait is élvezhetjük. A fényterápia segít mentálisan és lelkileg is ellazulni, kiegészítve a szauna fizikai hatásait.

 • A kék szín oldja a stresszt és a szorongást, ugyanakkor hatással van a pajzsmirigy működésére is, valamint megszünteti az álmatlanságot.
 • A piros szín aktívabbá tesz, emeli az energiaszintet, felpezsdíti a vérkeringést és ösztönző hatással bír. Elősegíti, hogy az ember megnyíljon, beszédesebb legyen, jobban érvényesüljön.
 • A zöld szín megnyugtat, gyógyító hatással bír, a harmónia megtalálása felé mozdít és kiegyensúlyozottá tesz.
 • Végül a sárga szín az értelmet, a kreativitást motiválja, hat a gondolkodásra, ugyanakkor vidámabbá tesz, fokozza az életörömöt is.

Használja ki az infraszauna megannyi előnyét, és szauna építés kapcsán bátran keressen fel minket!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.