Medencék kiépítése profiktól

ÚJ-Medencék kiépítése profiktól

A magán medencék ma már nem jelentenek olyan luxust, mint amilyet korábban. Ma már egy saját medence nem jelent megfizethetetlen fényűzést. Mindenkinek lehet, hiszen a széles kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki a saját igényei, vágyai na és persze a pénztárcájához szabott árnak megfelelően építtessen medencét.

Mire kell figyelni, mit kell átgondolni, mielőtt meghozzuk a végleges döntést és belevágunk a medence kiépíttetésébe. A medence mérete az egy dolog, de korántsem minden. El kell dönteni azt is, hogy milyen formája legyen és milyen anyagból készüljön, milyen mély legyen. Strapabíró műanyag vagy inkább tetszetős kerámia? Milyen célra szeretnénk használni a medencét: úszásra, testmozgásra vagy inkább csak ejtőzésre, strandolásra, esetleg mindkettő? A döntésnek megfelelően a medencébe kerülhetnek lépcsők vagy ülőpadok, amik a közlekedést is megkönnyítik. Ezen kívül kerülhetnek a medencébe olyan extra, látványos funkciók is, amik a wellness élményt fokozzák. Ilyen lehet az ellenáramoltató, vízfűtés, páramentesítő, esetleg csúszda, hangulatvilágítás vagy fólia fedés helyett üvegmozaik. És akkor még nem beszéltünk a feszített víztükör lehetőségeiről vagy a masszázsfalról.

Ugye mennyi lehetőség? Keressen minket és segítünk medencét építeni!

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.