Szökőkút építés és kivitelezés

Szökőkút építés és kivitelezés

Cégünk szökőkutak építésével és kivitelezésével foglalkozik, amelyek szebbé varázsolják kertjét, parkját, vagy terét. A víz nyugtató hatásának köszönhetően békés, meghitt hangulatot ad otthonának. Ha kinézünk a szobánk ablakán, a kertünk az első, amit megpillantunk, ezért fontos a nyugodt, harmonikus környezet megteremtése. Legyen akár este vagy napközben, egy szökőkút mindig kellemes látványt nyújt. Éjszaka a kivilágított szökőkút képe, napközben pedig a csobogó vízen megcsillanó napfény. De nem csak saját otthonunkban élvezhetjük a szökőkutakat, számos parkban lehetőségünk van rá, hogy egy padon ülve gyönyörködjünk a zubogó vízben.
A termék igényes megjelenésén túl még nagyon lényeges az időt álló kivitelezés, amely a minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamot biztosít az általunk épített szökőkutaknak. Büszkék vagyunk a galériában megtekinthető, Kecskeméten megépített Hírös forrás nevű szökőkútra és a Nagykőrösi szökőkutakra. Cégünk a nyugalom és harmónia megteremtésében segítheti Önt. Keressen fel minket bátran.

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.