AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Biztonság és esztétika összhangja

Az átgondolt házfelújítás lehetőséget adott egy funkcionálisan és esztétikailag jól megtervezett és kivitelezett medencetér kialakítására.
A család 3 éves hármas ikrei a megszokottnál nagyobb figyelmet követeltek a tervezés során. Elkerülhetetlen volt egy - a környezettel jól harmonizáló, minden biztoságtechnikai igényt kielégítő - medencetakarási megoldás alkalmazása. A körültekintő tervezés és kivitelezés maradéktalanul biztosította az életvédelmi és az esztétikai követelményeket. A medencetérben lett elhelyezve a 6 x 2,5, x 1,5 m-es mozaik burkolatú medence, a hat személyes masszázsmedence és egy kis fitnesz-sarok. Az egészség megőrzésére kialakított helyiség berendezése igényes tulajdonosokról árulkodik. A fal mozaik díszítése a házigazda ízlését, a medencéknél elhelyezett növények a ház asszonyának természetszeretetét dícsérik. A medence kialakítása, felszereltsége, kivitelezése, önmagáért beszél. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a biztonság-technikai követelmények megvalósítására.

 

Az úszó redőny (gyártója a Lendvai és Társa Kft.) elegáns, fokozott hőszigetelést nyújtó medencetakaró szerkezet. A profilok üregeibe zárt levegőnek köszönhetően úszik a vizen és a hőszigetelése is kitűnő. Megfelelő építészeti kialakítás mellett biztonságot nyújthat kisgyermekek, kisállatok vízbe esése ellen.

 

A képen látható a medencében a vízfelszín alatt néhány centiméterrel futó rozsdamentes acélkorlát. Ez biztosítja, hogy pontszerű (30-35 kg) terhelés esetén se süllyedjen a víz alá a redőny. A medence végébe (falfülkébe) besüllyesztett csévélő szerkezet nem zavarja a fürdőzőket. Kialakítására már a medence építése során gondolni kell. A motoros mozgatáshoz szükséges gépházakna a medence bal oldalán van kialakítva. A járólappal burkolt aknafedél szinte észrevehetetlen, nem rontja a tér harmóniáját. 
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu