AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Kiegészítők - KEG kiegészítők

Grillező öntöttvas sütőlap KEG faszenes grillsütőhöz

Grillező öntöttvas sütőlap KEG faszenes grillsütőhöz

cikkszám: KA5542    bruttó: 20.900 Ft
A Broil King KEG grillhez kapható porcelánbevonattal ellátott öntöttvas sütőlapja magán hordozza a márka magas minőségi jegyeit, professzionális kivitelezését. A kiváló alapanyagból készült, tartós, ütés-és kopásálló sütőlap ovális lapja két olalsó füllel lett ellátva, hogy az univerzális kiemelővel könnyen megfogható legyeb. A sütőlap alakjánál fogva nem fedi le a KEG teljes sütőfelületét, ami lehetővé teszi, hogy a hő ne csak alulról, hanem oldalról és felülről is érje a készülő ételt. A levegő áramlásának köszönhetően az étel egyenletesebben sül, és a füstös íz teljesebben járja át az egész fogást. A sütőlap mindkét oldala használható, két eltérő bordázottságú felületet adva a kamado kiegészítők táborához. Az egyik oldal teljesen sima, míg a másikat sűrű szövésű, az oldalfallal körülbelül 45 fokos szöget bezáró barázdák lepik el. Mindkét oldal rendelkezik zsírelvezető vájattal. A sima oldal szeletelt húsok, kenyérfélék és zöldségek elkészítéséhez ajánlott, míg a sűrűn barázdált oldalnál halak, rákok, gombák és apró húsok készülhetnek nagy biztonsággal. Nézd meg a videón, hogyan használhatod az öntöttvas sütőlapot!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:37,6 cm x 3 cm x 23 cm
A termék súlya:2,7 kg

"HÁROM AZ EGYBEN" sütőállvány

cikkszám: KA5540    bruttó: 27.900 Ft
A Broil King három részes sütőállvány szettje nemcsak sokoldalú, de részei külön-külön is felhasználhatóak. A szett három darabja egyenként, de együtt is megállja a helyét, így az aktuális sütnivaló dönti el, hogy épp milyen minőségben van szükség az állványra. A csomag egyik darabja egy magasított peremmel és kényelmes fogóval ellátott tepsi, amely zöldségek és apróhúsok sütésére kiváló. Ebbe a tepsibe illeszkedik a szett második darabja: a tényleges sütőállvány. Ez a széles rácsozású állvány v-alakú kialakításánál fogva a nagyobb, egyben sült húsok biztonságos grillezésére alkalmas. Az állvány rögzíti a húst, miközben a rácsok között szabadon áramolhat az aromás füst. A szett utolsó darabja (illetve darabjai) a nyárskészlet. Az állványra keresztbe fektethető duplafejes nyársak (6 db) saslikok, zöldségnyársak készítésére használhatóak, a tálcával együtt vagy akár anélkül is. Ha ez tetszett, nézd meg a videón a sütőállványhoz hasonló kebab szett használatát!
Technikai adatok:
Pizzasütő szett KEG

Pizzasütő szett KEG

cikkszám: KA5541    bruttó: 21.500 Ft
A kamado grillezők két részes pizzasütő szettje egy kiválóan használható fém állványból és egy 33 cm átmérőjű kőlapból áll. A fém állványra helyezhető kő lap indirekt hővel dolgozik, elkerülve a túl gyors sütést, így a pizza még a legmagasabb hőn sütve sem éghet meg. A kőlapon az aranyló és roppanós tésztájú pizzák mellett bármilyen kenyérféle (tortilla, sütemény) nagy sikerrel készíthető, míg a fém állvány kivételét az univerzális kiemelő fogantyú segíti. Ez lehetőséget ad arra, hogy az alaposan felmelegített sütőből a még forró állványt eltávolítva további fogások sülhessenek. Nézd meg a videón, hogyan állíthatod fel a pizzasütő szettet.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:43 cm x 5 cm x 35,5 cm
A termék súlya:2,7 kg
Zöldség grillező kosár

Zöldség grillező kosár

cikkszám: KA5543    bruttó: 12.900 Ft
A KEG és kamado típusú grillekhez gyártott zöldség kosár úgy lett kialakítva, hogy a lehető leghatékonyabban használja ki a rendelkezésére álló helyet. A magasított peremmel és lyukacsos alsó lappal ellátott kosár a falatnyi vagy annál nagyobb zöldségek pirítására alkalmas, de hagy helyet maga mellett a rácson egyéb ételeknek is. Az alsó lyukakon keresztül áramló hő egyenletesebb sütést eredményez, így a törékeny zöldségek forgatása is feleslegessé válik. A tartós alapanyagból készített grillező edény hosszanti oldalán két fül található, mely pontosan illeszkedik az univerzális kiemelő fogantyúhoz. Ennek segítségével az edény mozgatása, felhelyezése vagy levétele kesztyű nélkül is biztonsággal megoldható. Nézd meg a videón, hogyan használhatod a zöldség kosarat.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:36,8 cm x 4,4 cm x 23,5 cm
A termék súlya:400 g
KEG Takaró ponyva

KEG Takaró ponyva

cikkszám: KA5535    bruttó: 30.000 Ft
A kiváló minőségű alapanyagokból készült takaró ponyva időjárás- és kopásgátló PVC külsővel rendelkezik, hogy hosszú távon is a család szolgálatában állhasson. A Broil King logóval és kék színű, megerősített baseball varrással díszített ponyva klasszikus vonalvezetése pontosan illeszkedik a Broik King Keg 4000 formájához. A grill a polcok kinyitása után is a takaró alá fér, megspórolva ezzel a gép állandó összecsukásának feladatát. Nézd meg a videót, hogy megismerkedj a Broil King premium kategóriás grill takaró családjával.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:22,8 cm x 9 cm x 33 cm
A termék súlya:1 kg
KEG Pároló szett

KEG Pároló szett

cikkszám: KA5533    bruttó: 26.900 Ft
A Broil King KEG professzionális kiegészítője igazán sokoldalú darab, melyet önmagában, de más kiegészítőkkel együtt is érdemes kipróbálni. A pároló vagy diffúzer szett az indirekt grillezés egyik legfontosabb segédeszköze, mert megakadályozza, hogy a hosszú sütés alatt kiszáradjanak a húsok. Az enyhén magasított oldalfalú edénybe öntött folyadék folyamatos párolgása fenntartja a grill belsejében a nedves közeget, így az ételek szaftosak és zamatosak lesznek. A két részből álló edényszett egy porcelán borítású, kerek acéledényből és egy, az edényt tartó rácsból áll, mely füleinél fogva a grill széléhez rögzíthető. A rács akár önmagában is felhasználható, hogy egy plusz sütőfelületet adva a grill eredeti méretéhez, további ételek készülhessenek rajta. A pároló szett – eredeti rendeltetése szerint – a sütőrács alá, de a faszén fölé kerül, hogy az étel a sülés mellett párolódjon is. A különleges ízek kedvelői a pároló vízbe fűszereket, gyümölcsöket és alkoholt is önthetnek. Nézd meg a videón, hogyan használhatod a pároló szettet!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:44 cm x 10 cm x 43 cm
A termék súlya:6 kg
Univerzális kiemelő fogantyú

Univerzális kiemelő fogantyú

cikkszám: KA5555    bruttó: 7.400 Ft
A kamado grill tulajdonosok legnagyobb segítsége ez az univerzális kiemelő fogantyú, melyek kifejezetten a KEG kiegészítőkkel való munka megkönnyítésére terveztek. A középen kényelmes műanyag fogóval felszerelt kiemelő trapéz alakú kidolgozása távol tartja a kezet a forró felülettől, ugyanakkor stabil fogást nyújt az olykor nehéz kiegészítők megfogásához. A fogó két oldalán található lyukba kell beilleszteni a zöldségkosár, a pároló szett vagy az öntöttvas sütőlap kiálló füleit azok ki- és beemeléséhez. A fogantyú segítségével a kiegészítők hidegen és melegen is egy mozdulattal, kesztyű nélkül arrébb tehetőek. Nézd meg videót, hogy megtudd, mennyi mindenre és hogyan használhatod az univerzális kiemelőt.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:8,9 cm x 21 cm x 34,3 cm
A termék súlya:180 g
KEG faszén tartó kosár

KEG faszén tartó kosár

cikkszám: KA5565    bruttó: 18.900 Ft
A Broil King kamado grilljéhez kapható faszén kosár kényelmes és tiszta munkát tesz lehetővé. A széntartó segítségével a begyújtás is könnyebbé válik, mert a begyújtó kürtként működő öntöttvas tartóban pillanatok alatt felizzik a szén. A kosár falán és alján található hosszanti nyílások szabad levegőáramlást nyújtanak, felkínálva ezzel a szén begyulladásához szükséges oxigénáramlást. A kiegészítő két oldalán található fülek mérete és elhelyezkedése biztos fogást ad és segíti a takarítást is, mivel a magas fallal rendelkező faszén tartó kosár lehetővé teszi a szén együttes mozgatását. A KEG kerámiagrillhez illeszkedő tartó kiváló és tartós alapanyagokból készül, hogy felhasználójának hosszú időn át segítő társa lehessen. Nézd meg a videót, hogy többet megtudhass a Broil King KEG működéséről!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:34 cm x 26,7 cm x 16,5 cm
A termék súlya:3 kg
KEG húsforgató horog

KEG húsforgató horog

cikkszám: KA5400    bruttó: 4.700 Ft
A kamado grillek különösen alkalmasak nagyobb húsrészek egyben sütésére, füstölésére, de ezeket a húsokat nem mindig könnyű mozgatni. Ebben jelent nagy segítséget a húsforgató horog, mely éles, kampószerű végénél fogva beakasztható a húsba, így a páctól vagy szósztól sikamlós felszínű étel nem csúszhat ki a kézből. A fogóknak vagy lapátoknak már túl nagy és nehéz hússzeletek pakolásához hasznos eszköz a rozsdamentes acélból készített horog, mely kényelmesen megragadható, fogásbiztos (rovátkákkal ellátott) műanyag borítással érkezik.
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:3,5 cm x 4 cm x 41 cm
A termék súlya:280 g
KEG Multifunkcionális rácskiemelő

KEG Multifunkcionális rácskiemelő

cikkszám: KA5527    bruttó: 5.700 Ft
A multifonkcionális eszköz egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével a már felforrósodott rácsokat is egyszerű mozdulatokkal, biztonságosan mozgathatjuk vagy kivehetjük a sütőtérből, így nem kell megvárni míg lehűl a gondos munkával felmelegített kerámiagrill. Az eszköz fejének kialakítása emellett azt is lehetővé teszi, hogy a grill alján összegyűlt hamut kikaparjuk, ehhez más eszközre tehát nem lesz szükség. A rácskiemelővel a szellőzőnyílásokat is gond nélkül állíthatjuk, így elmondható, hogy a keg kezeléséhez ennél az eszköznél többre szinte nincs is szükség. Ergonomikusan kialakított nyelénél fogva kényelmesen és hatékonyan használható. Nézd meg a videót, és ellesheted a szellőzőnyílások kezelésének titkait!
Technikai adatok:
9 cm x 45 cm
KEG grillező Cabinet

KEG grillező Cabinet

cikkszám: 911500    bruttó: 369.000 Ft
Maximális grill élmény! A KEG Cabinet anyaga rozsdamentes acél. az elegáns munkafelület helyet ad elkészíteni a teljes grill fogást. Robosztus rozsdamentes acélból készült ajtók és kilincsek,elegendő tárolóhelyet biztosítanak a grillezéshez. A kényelmes kihúzható tálca tökéletes a tárolás bármely formájára. A grill központ tartozéka 4 tartós műgyanta görgő a könnyű manőverezhez és két Level- Q ™ láb talajegyengető a stabil megtartáshoz. Keg® széria grillsütői a Cabinetet nem tartalmazzák.
Technikai adatok:
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu