AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Kiegészítők - Sütőrácsok

Öntöttvas sütőrács szett (2 db-os) - Monarch 320 / 340

Öntöttvas sütőrács szett (2 db-os) - Monarch 320 / 340

cikkszám: 11222    bruttó: 38.000 Ft
A Monarch gázgrill szériához készült ez az öntöttvasból gyártott sütőrács szett, amely két darab rácsot tartalmaz. A rácsok a Monarch 320-as és 340-es grilljéhez illeszkednek tökéletesek, és remek alternatívát jelentenek a rozsdamentes acél kiegészítők mellett. A v-alakú rácsozás a látványos grilljelek készítésében élen jár, így főként húsok, de akár zöldségek sütésénél is ajánlott bevetni. A rácsozat közepesen sűrű, ezért egészen apró ételek sütéséhez nem ajánlott, de az 5 cm-es darabok már nem jelenthetnek kihívást még a kezdő szakácsoknak sem. A szett tagjainak tisztítása mosószert nem igényel, egy erős kefével elég átsikálni a felületet, és esetleg a végén, egy enyhén nedves ronggyal át lehet törölni. Nézd meg a videón, hogyan tudsz tökéletes grilljelet grillezni a húsra!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:37,5 cm x 27,3 cm
Öntöttvas sütőrács szett (2db.-os) - Signet 20 / 40 / 90

Öntöttvas sütőrács szett (2db.-os) - Signet 20 / 40 / 90

cikkszám: 11228    bruttó: 25.000 Ft
A Broil King Signet grilljeihez készített öntöttvas sütőrács szett két darab masszív, kétoldalú rácsot kínál a vásárlóknak. A rács kinézetében nagyon hasonlít a Monarch szériához gyártott darabokra, de méretük eltér, így vásárlásnál különösen figyelni kell, hogy a megfelelő grillhez a megfelelő rácsot válasszák. Ez a sütőrács szett a Signet grillek 20-as, 40-es és 90-es gázgrilljeihez is passzol, a többivel azonban nem kompatibilis. A kiváló alapanyagokból gyártott tartós rácsozat mindkét oldala használható. A v-alakú rácsok egyik oldalon összegyűjtik a húslét, míg a másik oldalon – az élesedő csúcsok – hagyják lecsöpögni azt, cserébe viszont kivételesen csinos grilljeleket hagynak az ételen. Nézd meg a videót, és tudj meg mindent a Signet grillek összeállításáról!
Technikai adatok:
A termék súlya:1,8 kg
Öntöttvas sütőrács szett (3 db-os) Sovereign 90/XL90

Öntöttvas sütőrács szett (3 db-os) Sovereign 90/XL90

cikkszám: 11224    bruttó: 45.000 Ft
A magas minőségű alapanyagokból gyártott Broil King öntöttvas sütőrács szett három darab, a Sovereign 90 és XL 90 gázgrillhez tökéletesen illeszkedő, rácsot tartalmaz. A masszív rácsozat kiváló tartással rendelkezik, anyaga szinte elnyűhetetlen, így hosszú távú befektetésre tesz szert az, aki a grillkiegészítői között tudhatja a szettet. A rácsok v-alakú kidolgozása az egyik oldalon vájatot képez, míg a másik oldalon lévő vékony csík impozáns grilljelek létrehozásában jelent nagy segítséget. A rácsok tisztítása nagyon egyszerű – egy erős kefével kell átsikálni a felületet. A három rács egymástól függetlenül is használható. Nézd meg a videón, hogy tudsz grilljeleket sütni a steakbe!
Technikai adatok:
A grill eszköz mérete:43,2 cm x 21 cm
Flav-R-Wave - Porta-Chef & Gem - Rozsdamentes acél

Flav-R-Wave - Porta-Chef & Gem - Rozsdamentes acél

cikkszám: 18493    bruttó: 8.800 Ft
A Broil King grillcsalád két gázgrilljéhez is illeszkedik ez a Flav-R-Wave rács. Mind a Porta Chef hordozható grill, mind a GEM grill sütési kondíciója javítható a rács behelyezésével. A különleges alakú hőterelő rács rozsdamentes acélból készül és azt a célt szolgálja, hogy az ételek ízletesebbek és a grill hosszabb életű legyen. A zsírfogóként is remekül beváló kiegészítőt a gázégők fölé kell elhelyezni, így felfogja az ételből lecsöpögő folyadékokat, és azokat azonnal elpárologtatja. Ennek köszönhetően az étel ízét gazdagító gőzök alulról is ízesítik a sülő fogásokat. Lyukacsos szerkezeténél fogva átengedi a hőt és a füstöt, ezért egyáltalán nem zavarja a grillben lévő hő keringetését. Nézd meg a videót, hogy többet tudj meg a Flav-R-Wave kiegészítőről!
Technikai adatok:
mérete:45 x 28 cm

"HÁROM AZ EGYBEN" sütőállvány

cikkszám: KA5540    bruttó: 27.900 Ft
A Broil King három részes sütőállvány szettje nemcsak sokoldalú, de részei külön-külön is felhasználhatóak. A szett három darabja egyenként, de együtt is megállja a helyét, így az aktuális sütnivaló dönti el, hogy épp milyen minőségben van szükség az állványra. A csomag egyik darabja egy magasított peremmel és kényelmes fogóval ellátott tepsi, amely zöldségek és apróhúsok sütésére kiváló. Ebbe a tepsibe illeszkedik a szett második darabja: a tényleges sütőállvány. Ez a széles rácsozású állvány v-alakú kialakításánál fogva a nagyobb, egyben sült húsok biztonságos grillezésére alkalmas. Az állvány rögzíti a húst, miközben a rácsok között szabadon áramolhat az aromás füst. A szett utolsó darabja (illetve darabjai) a nyárskészlet. Az állványra keresztbe fektethető duplafejes nyársak (6 db) saslikok, zöldségnyársak készítésére használhatóak, a tálcával együtt vagy akár anélkül is. Ha ez tetszett, nézd meg a videón a sütőállványhoz hasonló kebab szett használatát!
Technikai adatok:
 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu