AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 

Medencefedés típusok

Galaxi medencefedés a nagy teherbírásért

Ha Ön is szeretne kertjébe medencét építeni, nem kell aggódnia amiatt, hogy a medence felülete nyitottan áll a szabad ég alatt! Válassza a nagy teherbírású Galaxi medencefedést, hogy ne okozzon gondot a medence tisztán tartása és a biztonsági óvintézkedések! Ha a medence fedett, nem történhetnek balesetek, senki sem eshet a vízbe egy véletlen baleset következtében.

A nagy teherbírású alumínium profilrendszer nem csupán biztonsági szempontok miatt jó választás. A Galaxi medencefedést az Ön igényeinek megfelelően, a kert stílusához igazodva alakítjuk ki, hogy ne csak praktikus, de esztétikus is legyen.

A medencefedés emellett védi a medence vizét a szennyeződésektől, így ritkábban kell tisztítania a belső teret. A tolóajtóknak köszönhetően nem okoz nehézséget a medencébe használata sem.

Ha Önnek is fontos a biztonság és az esztétikus kialakítás, válassza a nagy teherbírású Galaxi medencefedést kerti medencéje megóvására! Forduljon hozzánk kérdéseivel!

 

onROLL medencefedés

Szélesség: 3,5 - 5,25 méter között

Magasság: 0,9 - 1,4   méter között
(szélességtől függően)

Maximális hosszúság: 8,5 m

Az onRoll medencefedések különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetők, és ugyanúgy mint sínpályás társaik teleszkopikusan nyithatók – zárhatók.

A SUN onRoll medencefedés típusok szegmensei csapágyazott kerekeken könnyedén gördíthetők, a medencét körülvevő járófelületen. A viharvédelem a szegmensek egyenkénti rögzítésével tökéletesen megoldott.

Fontos! A járófelületnek teljesen síknak kell lennie a medencefedés megfelelő mozgatásához.


további képek >>>


 

SUN - SKY medencefedés

Szélesség: 3,0 - 8,0 méter között
Magasság: 1,1 - 3,0 méter között
(szélességtől függően)

Szabályos körív keresztmetszetű medencefedés típusok. Az egyszerű vonalvezetésű gyönyörűen kivitelezett könnyűfém szerkezetű medencefedés igazi klasszikus az AQUACOMET medencefedés típusok között.

A SUN medencefedés típusokat légkamrás polycarbonáttal, a SKY-t átlátszó tömör SAN lemezzel üvegezzük (SKY medencefedés modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A SUN és SKY medencefedés modelleket alapkivitelben szuperlapos sínpályával szállítjuk 6 méteres fesztávolságig, 6 méter felett lapos sínpályára gyártjuk, ami 20 mm magas.

 

további képek >>>

 

STAR - STAR PLUS medencefedés

Szélesség: 3,5 - 7,5 m
Magasság: 0,8 - 1,4 méter között
(szélességtől függően)

A STAR típusok az AQUACOMET medencefedések keresett típusa, mivel kedvező árfekvése és lendületes formavilága mellett mindent teljesít, amit egy medencefedés modelltől várhatunk.

A medence vizét az üvegházhatás segítségével felmelegíti, csökkenti a vegyszerfelhasználást, és zárhatóságával védi a gyerekeket.

A STAR medencefedés típusok kosárgörbe keresztmetszetének köszönhetôen szélességükhöz képest lapos építésűek. A modell térbeli visszafogottságával elkerülhetô, hogy a medence hivalkodóvá vagy túl hangsúlyossá váljon a kertben.

A STAR medencefedés típus légkamrás polycarbonát, a STAR PLUS tömör SAN üvegezéssel készül (STAR PLUS modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez). Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk.

 

további képek >>>

 

VISUAL medencefedés

Szélesség: 3,0 - 5,5 méter között
Magasság: 0,6 - 1,2 méter között
(szélességtől függően)

A VISUAL medencefedés modellt modern formavilág, elegancia, visszafogott megjelenés jellemzi.
A szerkezeti magasság igény szerint mérsékelten alacsony, vagy egészen ellaposított formában is rendelhető. Az alacsony magasságot a VISUAL tartóbordáiban kialakított könyökszerkezetek biztosítják. Az üvegezéshez használt tömör SAN lemezeket a törésvonalban melegen hajlítjuk (opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A VISUAL medencefedés modell alapkivitelében az egyik végfal félben felhajtható, a medencefedés akadálytalan gördítése érdekében. Kiegészítôként a legnagyobb mozgatható szegmensre oldaltolóajtó rendelhető.

Szuperlapos sínpályával és automata hosszpozicionálóval szállítjuk. Mint minden Aquacomet medencefedés típusnál, a szegmensek kulcsal zárható kivitele, illetve az eltolható oldalajtók opcionálisan rendelhetôk.

 

további képek >>>

 

HARMONIE - HARMONIE PLUS medencefedés

Szélesség: 4,0 - 7,5 méter között
Magasság: 2,1 - 2,5 méter között
(szélességtől függően)

A HARMONIE medencefedés modellt és a nagyobb szerkezeti magassággal rendelkező típusokat azoknak terveztük, akik a medencefedésben fürdőzés előtt vagy után hosszabb-rövidebb időt kényelmesen szeretnének eltölteni.

A HARMONIE medencefedést 6 m-es fesztávig szuperlapos sínpályával (12 mm), a szélesebb kivitelű változatukat lapos sínpályára (20 mm) szereljük.

A HARMONIE medencefedés típusok végfalait nyílóajtóval vagy tolóajtóval szereljük fel. Opcionálisan a legszélesebb mozgó szegmensre oldaltolóajtó is rendelhető. A HARMONIE medencefedés típusokat légkamrás PC-vel, a HARMONIE PLUS típusokat tömör SAN üvegezéssel gyártjuk.

(A HARMONIE PLUS medencefedés modell esetén opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

 

további képek >>>

 

PROFESSIONAL medencefedés

Szélesség: 4,0 - 8,0 méter között
Magasság: 2,0 - 3,0 méter között
(szélességtől függően)

A PROFESSIONAL medencefedés modell nagyvonalú belsô tere igazi fürdőcsarnokot varázsol a medence fölé. A típus négyoldali szabad körbejárhatóságot biztosít az úszómedence környezetében. A végfalakra nyíló vagy tolóajtók illetve a legnagyobb szegmense oldaltolóajtó is rendelhetô.
Alapkivitelben a PROFESSIONAL típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik.

A PROFESSIONAL medencefedés típusoknál az íves tetőpanel és a sík oldalfal találkozásánál nagy teherbírású sarokmerevítést alkalmazunk. A sarokmerevítôk rozsdamentes acélból lézervágással készülnek.

 

további képek >>>

 

PRACTIC medencefedés

Szélesség: 4,0 - 8,0 méter között
Magasság: 2,0 - 3,0 méter között
(szélességtől függően)

A PRACTIC medencefedés modellt aszimmetrikusan megemelt enyhén hajló sík oldalfallal gyártjuk.
A szerkezeti magasság az oldalfal mentén biztosítja a medence hosszirányú járhatóságát. A medencefedés zárt állapotában nyíló vagy tolóajtón keresztül léphetünk a PRACTIC típus tágas belsô terébe.

Alapkivitelben a PRACTIC medencefedés típus légkamrás polycarbonát felülettel készül. Gyakran a végfalakat és a sík oldalfalakat opcionálisan tömör SAN üvegezéssel rendelik (Opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

 

 

 

további képek >>>

 

LOK medencefedés

Szélesség: 4,0 - 7,5 méter között
Magasság: 2,0 - 2,6 méter között
(szélességtől függően)

A LOK (lokomotív) medencefedés modellt vevőink fantáziája szülte. A LOK medencefedés, egy HARMONIE és egy SKY típus összeépítéséből konstruált sokoldalúan hasznosítható szerkezet. Az összeépítés eredményeként tágas előteret nyerünk úgy, hogy a medencefedés kertben elhelyezkedô térbeli tömege nem válik zavaróan naggyá.

Alapkivitelben tömör SAN üvegezéssel készül és jellemzően szuperlapos sínpályával szállítjuk (opcionálisan választható tömör polycarbonát lemez).

A LOK medencefedés típus itt bemutatott szerkezeti megoldása csak egy a sok lehetséges variáció közül. Kívánságra jelen katalógusban szereplő modelljeinkből, amennyiben az összeépítést a típus jellege megengedi, tetszőleges konstrukció rendelhető.

 

további képek >>>

 

CREATIVE medencefedés

Szélesség: 4,0 - 7,0 méter között
Magasság: 2,2 - 2,8 méter között
(szélességtől függően)

A házi úszómedencék egy része követelnül a ház mellé a teraszba integrálva vagy valamilyen falazat közelébe épül. A medencék fedése ilyenkor nem oldható meg tetszetôsen az eddig ismertetett típusokkal. A CREATIVE medencefedés típust kifejezetten az ilyen esetekre, a falazattal történô összeépítésre fejlesztettük.

A CREATIVE medencefedések készülhetnek fix kivitelben, mint az ábrázolt fedésen is látható, nagy felületen nyitható tolóajtókkal. Másik lehetôség, a teleszkópikusan nyitható zárható megoldás. Ebben az esetben a falra helyezett sínpályák szereléséhez a fal védelme érdekében speciális bádogozást kell készíteni, amelyhez pontos dokumentációt szolgáltatunk.

 

további képek >>>

 

GALAXI medencefedés

Szélesség: 5,0 - 10,0 méter között
Magasság: 2,4 -   3,3 méter között
(szélességtől függően)

A medencefedés típusok vadonatúj modellje, amely merőben új koncepciót valósít meg a fedéstechnikában. A GALAXY medencefedés típus nagy teherbírású alumínium profilrendszere 10 m-es fesztávolságig kínál megoldást.

A GALAXY fix telepítésű teleszkópikusan nem mozgatható típus, de a fedés teljes hosszában, az oldalak mentén 2 m-es magasságig nyitható. Az ívben feltolható ajtók nyitása két fokozatban történik, így lehetőség van a medence tér szellőztetésére oly módon, hogy a fedés 1,10 cm-es magasságig zárt marad, megvédve a gyerekeket és a háziállatokat a nyitott vízfelülettől.

A GALAXY medencefedés modell nyitott állapotában sem sín, sem küszöb nem zavarja a közlekedést. Az ívben feltolható tolóajtók nyitása után, a fedés összképe légies,  nagyvonalú optikai környezetet teremt a medence fölött.

 

további képek >>>

 

 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu