AKCIÓS TERMÉKEK

CALDERA SPAS
masszásmedence

MEDENCÉK

MEDENCEFEDÉS

VÍZKEZELÉS, VÍZTISZTÍTÁS

SZÖKŐKUTAK

MOZAIK

SZAUNA
Kedvezmény a bemutatótermi kabinokra!

GŐZKABINOK

USZODAI VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK

KIKAPCSOLÓDÁS
vicces képek, videókNYITVA TARTÁS
Hétfőtől-Péntekig:
8:00 - 16:00 óráig
Szombat: zárva

 VÁLLALATUNKRÓL

Kényeztesse magát masszázsmedencével!

Nincs is felemelőbb érzés egy hosszú és fárasztó nap után, vagy egy megerőltető edzés után, mint egy forró fürdő.

Miért ne tenné ezt egy masszázsmedencében?

Manapság az emberek egyre inkább kedvelik a kombinált megoldásokat. Őszintén szólva, szeretjük, ha egyetlen dolog használatával akár több pozitív hatás is ér minket.

Hasonló a helyzet a masszázsmedencékkel is. Ez az élvezeti forrás két, az emberi szervezetre kiváló hatással bíró formát ötvöz, nevezetesen a lazító fürdő és a frissítő masszázs élményét. Miért ülne bele a fürdőkádba, ha elengedheti magát a masszázsmedencében is?

Mi okozza a pozitív hatást?

A meleg víz kitágítja az ereket, eközben az enyhe vízmozgás finoman masszírozva elernyeszti az izmokat. Ez a pihenési forma testnek és léleknek is felemelő érzés. Nem beszélve arról, hogy kiváló központja lehet a társas életnek, a nagy családi és baráti beszélgetéseknek.

Felkeltettük érdeklődését? Ön is szeretne egy masszázsmedencét? Keressen fel minket és kérje árajánlatunkat!

 


 

KARDOS USZODA- ÉS VÍZTECHNIKA KFT.

A Magyar Uszodatechnikai Egyesület alapító tagja.

Cégnév: Kardos Uszoda És Víztechnika Kft
Cégjegyzék szám: Cg.03-09-108930
Cím: 6000 Kecskemét Ceglédi u 22
Telefon: 06-76/509-700
Fax:06.76/509-702
Mobil: 06-20/489-45-48
e-mail: info@kardosuszodatechnika.hu
Honlap: www.kardosuszodatechnika.hu
Alapítás éve: 1999
Uszodaszövetségi tag: 2009 óta
Cégtulajdonosok: Kardos László,Kardos Lászlóné
Cégvezetés: Kardos László,Kardos Gábor

Tevékenységi kör:

Uszodatechnikai felszerelések forgalmazása, magán, és közösségi medencék kivitelezése, szaunák,Infrakabinok, gőzkabinok, masszázsmedencék forgalmazása. Vízkezelő berendezések forgalmazása, telepítése és karbantartása ipari, és háztartási kivitelben, akár speciális feladatokra is.

A Cégről röviden:

A Kardos KFT úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, kivitelezésével és kereskedelmével foglalkozik. A családi vállalkozásból alakult KFT, már több mint 25 éve dolgozik az uszodatechnika és a vízkezelés területén. Egyre bővülő kapcsolatainak köszönhetően, ma már több európai-hírű uszodatechnikai vállalat hazai képviseletét látja el.

A minden igényt kielégítő medenceszerkezet választékában, szabályos és szabálytalan vízfelülettel rendelkező beton, fólia, és műanyagmedencék találhatók, melyek változatos látvány és élményelemekkel szerelhetők fel.

A cég termékpalettáján szerepelnek az exkluzív gőzkabinok, valamint szaunák és infra kabinok is.

Családi vállalkozásból kft.-vé alakult vállalatunk - a jogelőd működését is beleértve - több mint két évtizede tevékenykedik azon, hogy a víz számos, ősidők óta ismert jótékony hatását az Önök számára is elérhetővé és élvezhetővé tegye. A Kardos Kft. úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, megépítésével és kereskedelmével valamint különféle víztechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Az elmúlt 15 év során - elsősorban a Duna-Tisza térségében - több, mint 500 családi és közösségi úszómedence teljes körű kivitelezésével bízták meg cégünket. Egyre bővülő nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően ma már több, Európa-hírű uszodatechnikai vállalat hazai képviseletét látjuk el.
Minden igényt kielégítő medenceszerkezet-választékunkban szabályos és szabálytalan vízfelülettel rendelkező beton-, fólia-, és műanyagmedencék találhatók, melyek változatos látvány- és élményelemekkel tovább bővíthetők.

A medencék mindegyik típusa uszodai burkolólappal, kerámiamázas és üvegmozaik burkolattal, csempézett, illetve fóliabetétes formában is megépíthető. A medencék élettartama a szakszerű karbantartással, a rendszeres téli-nyári átállással jelentős mértékben tovább növelhető, ezért partnereinkkel történő kapcsolattartás - igény esetén - a medencék átadása után tovább folytatódhat.

Egy-egy magán- vagy közületi megrendelés előtt érdeklődő ügyfeleinkkel szorosan együttműködve alakítjuk ki árajánlatunkat, amely bátran állja a próbát a piacon, főként akkor, ha a minőség és az értékarányos teljesítés is az elbírálandó szempontok között szerepel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elégedett ügyfeleink által hozzánk irányított újabb megrendelőink, valamint a településmarketinggel kapcsolatos helyi törekvéseket is jelentősen támogató nagyberuházásaink egyre növekvő száma.

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik a víz masszírozó hatásán alapuló, kitűnő élettani hatásokat eredményező hidro- és levegőmasszázsos, ózontereápiás exkluzív fürdőszobai kádak, hidromasszázs- és gőzkabinok, valamint szaunák és infraszaunák használatára. Az ilyen tárgyú megrendeléseink egyre növekvő száma is azt bizonyítja, hogy ezek használata ma már nem csak a luxuskategóriába sorolható élvezetek közé sorolható.

A Kardos Kft. által forgalmazott, vízlágyítók, vastalanítók, vízszűrők és egyéb víztechnikai berendezések forgalmazása révén az ivóvíz minősége még azokon a területeken - így országunk középső térségében - is jelentős mértékben javítható, ahol az elmarad az optimális szinttől. Ezeket a korszerű víztechnikai berendezéseket ma már nemcsak a víz ipari nagyfelhasználói, hanem a magánháztartások egyre nagyobb száma is igénybe veszik.

A Kardos Kft. alapító tagja a Magyar Uszodatechnikai Egyesületnek, melynek fő feladata az uszodatechnikai szakma kamaraszerű érdekvédelmi képviselete bel- és külföldön. Vállalatunk tagja továbbá az első országos lefedettségű uszoda- és víztechnikai nagykereskedelmi hálózatnak, a hat jelentős szakvállalkozását tömörítő Hatimpex Kereskedelmi Csoportnak is, melynek révén - néhány jelentős logisztikai és marketing feladat közös megszervezésének köszönhetően - rendkívül kedvező vállalási árakkal és rövid határidők tartásával vagyunk képesek kielégíteni az egyre növekvő kereskedelmi igényeket.

A Kardos Kft. uszodatechnikai és uszodatechnológiai kis- és nagykereskedelmi tevékenységének termékkörei:

• Előre gyártott medencék
• Vízforgató berendezések
• Vízszűrő berendezések
• Szerelvények
• Medence kiegészítők
• Medencefedések
• Uszodai vegyszerek
• Látványelemek
• Élményberendezések
• Uszodacsempék
• Medenceburkoló anyagok
• Üvegmozaikok
• Szigetelő és fúgázó anyagok
• Szaunák
• Szauna tartozékok
• 2-6 személyes pezsgőkádak
• Hidromasszázskádak
• Multifunkciós zuhanykabinok
• Vízkezelő berendezések

 

Vállalati filozófia

A Kardos Kft. legfontosabb küldetése a családok és közösségek uszoda- és víztechnikai igényeinek magas esztétikai és korszerű műszaki színvonalon történő kielégítése a Minőség - Szaktudás - Megbízhatóság hármas vezérelvének jegyében. Rendelkezésre álló szaktudásunk és eszközeink segítségével nemcsak a szabadidő hasznos eltöltéséhez hanem az egészséges életmód minél szélesebb körben történő elterjesztéséhez is hozzá kívánunk járulni.

Vállalati ars poeticánk lényege az a meggyőződés, hogy vállalkozásunk létének alapja nem más, mint az Ügyfél. Ez az emberközpontú üzleti szemlélet munkatársaink gondolkodásmódjaként valósul meg, illetve telik meg tartalommal. Jelentős értékként kezeljük azt a hozzáállást, amely az ügyfélkapcsolat ápolását, a vevővel való kommunikációt, az empátiát és a konfliktuskezelést segíti elő. Valljuk, hogy a valódi ügyfélorientáció stratégiai versenyelőnnyé válhat. Arra törekszünk, hogy mind cégen belüli, mind azon kívüli kapcsolatainkra a nyíltság, az őszinteség, a figyelmesség, valamint a felelősségteljes és tisztességes piaci magatartás legyen jellemző.

Jelentős figyelmet fordítunk külső és belső kommunikációs tevékenységünkre. Úgy véljük, hogy a jó hírnévnek ereje van, melynek alapja a hiteles és vonzó vállalati arculat. Potenciális kereskedelmi partnereink megnyerése, illetve meglevő üzletfeleink megtartása érdekében a színvonalas szakmai és gazdaságossági érvekkel alátámasztott meggyőzés eszközein kívül elsősorban a hitelességet kívánjuk a magunk javára kamatoztatni.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink a legfrissebb és legkorszerűbb szakmai ismeretek birtokában fogadhassák a bennünket megkereső ügyfeleket. Ennek érdekében vállalatunk rendszeresen vesz részt különféle hazai és nemzetközi szakkiállításokon és vásárokon. Munkatársaink rendszeres hallgatói szakmai előadásoknak, fórumoknak és tréningeknek.

Várjuk Önöket bemutatótermünkben!

Cégbemutatónk letölthető és nyomtatható verziója >>>

 

 
 
   
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22. • Telefon: 76/509-700 • E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu