A Kardos Kft úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, kivitelezésével és kereskedelmével foglalkozik. A családi vállalkozásból alakult Kft, már több mint 25 éve dolgozik az uszodatechnika és a vízkezelés területén. Egyre bővülő kapcsolatainak köszönhetően, ma már több európai-hírű uszodatechnikai vállalat hazai képviseletét látja el.

 

A minden igényt kielégítő medenceszerkezet választékában, szabályos és szabálytalan vízfelülettel rendelkező beton, fólia, és műanyagmedencék találhatók, melyek változatos látvány és élményelemekkel szerelhetők fel.

A cég termékpalettáján szerepelnek az exkluzív gőzkabinok, valamint szaunák és infra kabinok is.

Családi vállalkozásból Kft.-vé alakult vállalatunk - a jogelőd működését is beleértve - több mint két évtizede tevékenykedik azon, hogy a víz számos, ősidők óta ismert jótékony hatását az Önök számára is elérhetővé és élvezhetővé tegye. A Kardos Kft. úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, megépítésével és kereskedelmével valamint különféle víztechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Az elmúlt 25 év során - elsősorban a Duna-Tisza térségében - több, mint 800 családi és közösségi úszómedence teljes körű illetve részleges kivitelezésével bízták meg cégünket.
Minden igényt kielégítő medenceszerkezet-választékunkban szabályos és szabálytalan vízfelülettel rendelkező beton-, fólia-, és műanyagmedencék találhatók, melyek változatos látvány- és élményelemekkel tovább bővíthetők.

A medencék mindegyik típusa uszodai burkolólappal, kerámiamázas és üvegmozaik burkolattal, csempézett, illetve fóliabetétes formában is megépíthető. A medencék élettartama a szakszerű karbantartással, a rendszeres téli-nyári átállással jelentős mértékben tovább növelhető, ezért partnereinkkel történő kapcsolattartás - igény esetén - a medencék átadása után tovább folytatódhat.

Egy-egy magán- vagy közületi megrendelés előtt érdeklődő ügyfeleinkkel szorosan együttműködve alakítjuk ki árajánlatunkat, amely bátran állja a próbát a piacon, főként akkor, ha a minőség és az értékarányos teljesítés is az elbírálandó szempontok között szerepel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elégedett ügyfeleink által hozzánk irányított újabb megrendelőink, valamint a településmarketinggel kapcsolatos helyi törekvéseket is jelentősen támogató nagyberuházásaink egyre növekvő száma.

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozik a víz masszírozó hatásán alapuló, kitűnő élettani hatásokat eredményező hidro- és levegőmasszázsos, ózontereápiás exkluzív kül- és beltéri masszázsmedencék, gőzkabinok, valamint szaunák és infraszaunák használatára. Az ilyen tárgyú megrendeléseink egyre növekvő száma is azt bizonyítja, hogy ezek használata ma már nem csak a luxuskategóriába sorolható élvezetek közé sorolható.

A Kardos Kft. által forgalmazott, vízlágyítók, vastalanítók, vízszűrők és egyéb víztechnikai berendezések forgalmazása révén az ivóvíz minősége még azokon a területeken - így országunk középső térségében - is jelentős mértékben javítható, ahol az elmarad az optimális szinttől. Ezeket a korszerű víztechnikai berendezéseket ma már nemcsak a víz ipari nagyfelhasználói, hanem a magánháztartások egyre nagyobb száma is igénybe veszik.

A Kardos Kft. alapító tagja a Magyar Uszodatechnikai Egyesületnek, melynek fő feladata az uszodatechnikai szakma kamaraszerű érdekvédelmi képviselete bel- és külföldön.

Tevékenységi kör:

Uszodatechnikai felszerelések forgalmazása, magán, és közösségi medencék kivitelezése, szaunák,Infrakabinok, gőzkabinok, masszázsmedencék forgalmazása. Vízkezelő berendezések forgalmazása, telepítése és karbantartása ipari, és háztartási kivitelben, akár speciális feladatokra is.

A Kardos Kft. uszodatechnikai és uszodatechnológiai kis- és nagykereskedelmi tevékenységének termékkörei:

 • Előre gyártott medencék
 • Vízforgató berendezések 
 • Vízszűrő berendezések
 • Szerelvények
 • Medence kiegészítők
 • Medencefedések
 • Uszodai vegyszerek
 • Látványelemek
 • Élményberendezések
 • Uszodacsempék
 • Medenceburkoló anyagok
 • Üvegmozaikok
 • Szigetelő és fúgázó anyagok
 • Szaunák
 • Szauna tartozékok
 • 2-6 személyes masszázsmedencék
 • Vízkezelő berendezések

További képek

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.