Kombi kabinok

A kombinált szaunák egyedi hibrid megoldást kínálnak, amelyek ötvözik a finn és infra szaunázás előnyeit.

Ezekben a kabinokban általában mindkét típusú szaunázás lehetséges, így az emberek választhatnak a hagyományos és modern szaunázás között.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi az egyéni igények kielégítését és számos különböző egészségügyi előnyt kínál.

Nézze meg referencia képeinket kombi kabinjainkról!

Bármilyen további információra van szüksége ezekkel a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!


Kombi kabin

Cégünk kombi kabinok építésével is foglalkozik. Előnyük, hogy egy kabinban megtalálja a finn szaunát és az infra szaunát is.

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.