3-5x7 beltéri üvegmozaikos medence redőnnyel

3-5x7 beltéri üvegmozaikos medence redőnnyel

2x12 mozaikos beltéri medence

2x12 mozaikos beltéri medence

Készülő beltéri medence

Készülő beltéri medence

Kettő az egyben

Kettő az egyben

Extrém formájú beltéri medence

A hangulatos tóparti környezet szinte sugallta a szokatlan medencetér kialakítást, elhelyezést. Szakítva a megszokott elrendezéssel a wellness-tér - nyugalmat sugározva magából - a praktikusan átgondolt otthon központja. Nagy üvegfelületek megnövelik a teret, az üvegtető természetes megvilágítást biztosít nem csak a medence-, de a lakótérben is. A lakás minden része dicséri a megrendelő ötletgazdagságát, egyéni stílusát, a tervezők és kivitelezők összehangolt munkáját.

Beltéri feszített víztükrű medence

Beltéri feszített víztükrű medence

Beltéri medence

Beltéri medence

Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence

Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence.

Beltéri feszített víztükrű medence variációk

Beltéri feszített víztükrű medence csempével. Beltéri feszített víztükrű medence üvegmozaik burkolással. Beltéri feszített víztükrű üvegmozaikos medence ellenáramoltatóval. Beltéri feszített víztükrű medence.

Beltéri süllyesztett víztükrű medence variációk

Beltéri süllyesztett víztükrű medence. Beltéri süllyesztett víztükrű medence üvegmozaikkal. Beltéri, üvegmozaikkal burkolt medence süllyesztett víztükörrel.

Családi úszómedence vízgépészet, ellenáramoltató berendezés

Családi úszómedence vízgépészet. Ellenáramoltató berendezés lámpával. Ellenáramoltató, helyben úszó masszírozó berendezés.

Feszített víztükrű beltéri medence - Dabas

Feszített víztükrű beltéri medence - Dabas

Beltéri medence - Izsák

Beltéri medence - Izsák

Beltéri medence - Székesfehérvár

Beltéri medence - Székesfehérvár

Beltéri medence - Szolnok

Beltéri medence - Szolnok

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.