Medence fedésről vagy masszázsmedencével kapcsolatban érdeklődne? Hívja a +36-20/980-4006 telefonszámot, ahol munkatársunk készségesen válaszol!

Medence fedések

A medence fedések fontos kiegészítői minden medencének.

Ezek a tartozékok nemcsak segítenek megőrizni a medence vízének tisztaságát, hanem számos további előnnyel is rendelkeznek. A medence fedések segítenek megtartani a víz hőmérsékletét, csökkentik a vízpárolgást, és megakadályozzák a szennyeződések és a levelek bejutását a medencébe és kulcsra zárhatók.

Ezenkívül biztonsági célokat is szolgálhatnak, mivel gyermekek vagy háziállatok beleesését is megakadályozzák a medencébe.

Különböző típusokban érhetők el, például merev fedések, letekerhető és felhajtható fedések, amelyek mindegyike az Ön medencéjének méretéhez és igényeihez igazítható.

Bármilyen további információra vagy specifikus kérdésekre van szüksége ezekkel a termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!


AQUACOMET - HORIZONT

Szuperlapos medencefedés. Szögletes modern formavilág jellemzi. Az Aquacomet legalacsonyabb modellje.

AQUACOMET - VISUAL

Szuper lapos medencefedés. Trapéz keresztmetszet, modern formavilág, íves tető és enyhén döntött egyenes lábak jellemzik.

AQUACOMET - ZENITH

Szabályos körív ke­reszt metszetű medencefedés modellek.

AQUACOMET - RONDO

Sínpálya nélküli medencefedés. Masszázsmedencék lefedésére kifejlesztett termék típus, kétféle méretben.

AQUACOMET - GALAXY

Sínpálya nélküli medencefedés. Fix telepítésű, nem mozgatható típus, 10 méteres maximális fesztávig.

AQUACOMET - SUN, SKY

Íves medencefedés. Szabályos körív keresztmetszetű medencefedés modellek, üvegkamrás vagy tömör polikarbonát üvegezéssel.

AQUACOMET - HARMONIE, HARMONIE PLUS

Íves medencefedés. Kosárgörbe keresztmetszetű, magas medencefedés típusok, üvegkamrás vagy tömör polikarbonát üvegezéssel.

AQUACOMET - STAR, STAR PLUS

Íves medencefedés. Kosárgörbe keresztmetszetű, alacsony medencefedés típusok, üvegkamrás vagy tömör polikarbonát üvegezéssel.

AQUACOMET - CREATIVE, TERASSE

Falhoz épített kivitelű, magas medencefedés.

AQUACOMET - PRACTIC, PROFESSIONAL

Egyik oldalon magasított, erősített kivitelű medencefedés. Asszimetrikus keresztmetszetű kivitel.

ONROLL

Az onRoll medencefedések különlegessége, hogy sínpálya nélkül, a medence körül kialakított járófelületen szabadon gördíthetők, és ugyanúgy mint sínpályás társaik teleszkopikusan nyithatók – zárhatók.

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.