A tavasz beköszöntével, csapatunk garanciával vállalja medencék szakszerű tavasziasítását a tisztítástól a fertőtlenítésen keresztül a gépészeti berendezések beüzemeléséig.

Szívesen segítünk Önnek, hogy jól érezze magát tiszta medencéjében.


Tavaszi beüzemelés

A tavasz beköszöntével a medencénket ki kell csomagolnunk, a téli takaró fóliát rögzítő elemeket távolítsuk el róla és a fóliát húzzuk le róla.

Figyeljünk arra, hogy a fólia tetején levő szennyeződés ne kerülön a medence vízébe. A téliesítés kellékeit tegyük el megfelelő helyre hogy a következő tél előtt is tudjuk őket használni.

A gépházba szereljük vissza a gépészeti berendezéseket, ezt jobb ha szakemberre bízzuk, nehogy kárt tegyünk a beüzemelés során valamiben. A szűrőben található homokot cseréljük ki, töltsük fel új szűrőhomokkal.

A medencében található vizet le kell engednünk és a burkolatot a megfelelő tisztítószerekkel tisztítsuk meg. Érdemes alaposan vízkőmentesíteni és zsírtalanítani a burkolatot és a kiegészítőket, hogy az elkövetkező nyári szezonban tejles legyen a tisztaság és jól érezzük magunkat fürdés során a tiszta medencében.

Kérjük ki szakemberek tanácsát vagy végeztessük el velük a tavaszi beüzemelést, ha nem tudjuk ezeket magunk elvégezni.További képek

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.