Kül vagy beltéri szauna kabinok

Kül vagy beltéri szauna kabinok

Beltéri kombinált prémium szauna

Beltéri kombinált prémium szauna

Magán szaunák gőzkabinok

Szaunák és gőzkabinok építése magánszemélyek részére. Beltéri finn szaunák üvegbetéttel.

Kecskeméti Fürdő wellness részleg

Szaunák építése a Kecskeméti Fürdő wellness részlegében. Kialakításra került egy bio szauna egy finn szauna és egy kültéri finn szauna. A bio szauna mérete 15,7 m2, 14 - 16 fő fogadására alkalmas. A szauna faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 20kW teljesítményű. A finn szauna mérete 14,8 m2, 14 - 16 fő fér el benne. A szauna faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 20kW teljesítményű. A kültéri finn szauna mérete 15,5 m2, íves egyedi kialakítású, 14 - 16 fő fogadására alkalmas. A szauna íves faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 30kW teljesítményű.

Beltéri finn szauna üvegbetéttel szaunadézsával

Beltéri finn szauna üvegbetéttel, szaunadézsával.

Álló kályhás szauna képek

Álló kályhás szauna képek

Finn kecskeméti

Finn kecskeméti

Szauna 6 íves

Szauna 6 íves

Üveges finn szauna

Üveges finn szauna

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.