Az utóbbi esztendők életszínvonal-emelkedésének köszönhetően a kül- és beltéri úszómedencék a családi házak és kertek gyakori tartozékává váltak, melyek a lakókörnyezet esztétikai és kényelmi hatását is nagymértékben megnövelik. 

Amikor megfogalmazódik bennünk az igény, hogy saját medencét szeretnénk kertünkbe vagy lakásunkba telepíteni mindenképpen szakember bevonásával gondoljuk végig igényeinket, illetve mérjük fel kertünk vagy házunk adottságait.

Igen fontos szempont a medence funkciójának, helyigényének, a medence elhelyezésének, valamint a környezettel való kapcsolatának átgondolása is.

Nem elhanyagolható szempont a medence megépítésének (zsaluzás, csövezés, burkolás) időszükséglete sem, amely fóliás medencénél 1-2 hét, vasbeton medencék esetében akár 1-2 hónap is lehet.

Az alábbi videón megtekintheti egy kültéri medence kivitelezését:

A medence formájának, alakjának, és mélységének az elhatározása is a fontos döntések közé tartozik, hiszen ezek a későbbi üzemeltetési költségeket is mind befolyásolják!

Látványbeli különbségek, vízzáró felületek és a különböző extra igények is nagymértékben befolyásolhatják döntésünket, mivel pl. más és más esztétikai hatással bírnak a csempével, az üvegmozaikkal vagy fóliával burkolt , illetve műanyag medencék, melyek tartóssága is eltér egymástól.

Felhívjuk szíves figyelmüket a gépészeti eszközök és berendezések, a látvány- és kényelmi elemek beszerelésének, valamint a vegyszerezés megoldásának komplex megoldására. A cél természetesen a jó minőségű medencevíz. - pl. a megfelelő méretű vízforgató berendezés költsége csak néhány százaléka a beruházás összköltségének, mégis talán az egyik legfontosabb háttéreszköznek számít. A víz be- és kivezető elemeinek megfelelő elhelyezése a víz megfelelő cirkulációja miatt nagyon fontos A felsorolt szempontok mindegyikének gondos mérlegelése és megfontolása alapja a medence hosszú távú problémamentes és gondtalan használatának.

Mi arra törekszünk, hogy Önnek a lehető legjobb minőségű medence kerüljön az otthonába, egyedi kivitelben. Az Ön igényeit szem előtt tartva járunk el mind a kialakításban, mind az uszodatechnika egyéb területein. Mi lehetne szebb ékszere otthonának, mint egy saját medence?

Amennyiben szeretne medencét de nincs konkrét elképzelése leendő medencéjéről, segítünk, hogy könnyeben döntsön. Ön megálmodja, mi megtervezzük és megépítjük!

Referenciánk megmutatja, milyen mikor otthonunkban készül egy beltéri medence >>>


További képek

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.