Ipari vas mangán arzén mentesítő

Ipari vas mangán arzén mentesítő pyrolox töltettel vas szulfát adagolással.

Ipari kétoszlopos, folyamatos üzemű vastalanító berendezés

Ipari kétoszlopos, folyamatos üzemű vastalanító berendezés kálium permanganátos regenerálással.

Ipari vízlágyítás

ECOMIX töltetanyag, Grundfos típusú vegyszer adagoló szivattyúk, ipari automata kétoszlopos vízlágyító hűtő vízkör vízelőkészítésére, kevertágyas műgyantával töltött oszlop automata vezetőképesség mérő műszerrel telepítve, vezetőképesség mérő műszer

Lakossági víztisztítás, klórmentesítő

Családi aktívszenes csapra szerelhető vízszűrő, klórtalanító. Csapra szerelhető, klórmentesítő berendezés aktív szén töltettel. Big blue házban aktivszén szűrő. Lakossági városi ivóvizek klórmentesítésére, íz és szagrontó anyagok eltávolítására.

Lakossági vastalanító berendezés

Zöldhomokos vastalanító berendezés. Zöldhomokos greensand töltetű vas és mangán mentesítő készülék oldó tartállyal 10 colos előszűrőkkel. Zöldhomokos vas és mangán mentesítő berendezések telepítés után. Zöldhomokos vas és mangán mentesítő berendezések telepítése előtti víz vezeték rendszer kiépítése. Zöldhomokos greensand töltetű vas és mangán mentesítő készülék oldótartállyal BWT Europafilter előszűrővel. Vas és mangán mentesítő készülék bekötése golyóscsapokkal. Vas és mangán mentesítő készülék előtt 10 colos mechanikai szűrők beépítése.

Lakossági vízlágyító berendezés

Kabinetes családi vízlágyító berendezés. Családi, lakossági kabinetes vízlágyító berendezés kalcium és magnézium mentesítésre. Bluesoft ECO-S50-VB34 automata vízlágyító berendezés. Kabinetes vízlágyító berendezés, aktívszén szűrővel. Aktív szén szűrő, klór mentesítő berendezéssel. Mobil vízlágyító berendezés. Automata öblítésű BWT mechanikai szűrő.

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.