Medence fedésről vagy masszázsmedencével kapcsolatban érdeklődne? Hívja a +36-20/980-4006 telefonszámot, ahol munkatársunk készségesen válaszol!

Falhoz épített kivitelű, magas medencefedés.


CREATIVE - Falhoz épített kivitelű, magas medencefedés

A házi úszómedencék egy része közvetlenül a ház mellé, a teraszba integrálva vagy valamilyen fal közelébe épül. A CREATIVE típust kifejezetten az ilyen esetekre, a fallal történő összeépítésre fejlesztettük ki.

Modellvariációk:

  • Creative

Szélesség: 4,0 - 7,0 m

Magasság: 2,2 - 2,8 m (szélességtől függően)

C-line - Terasz fedés 

A C-line fedés típust erkélyek, teraszok lefedésére fejlesztettük ki, de természetesen alkalmasak ház mellé épített medencék lefedésére is. Ha Önnek ez a formavilág tetszik, nyugodtan válassza ezt medencéjéhez is.

Több különböző modellünk is alkalmas arra, hogy falhoz építsük.
A Creative és Terasse modellünk kifejezetten e célra lett tervezve, nagyobb fesztáv esetén pedig az Orion és Galaxy típust ajánljuk falhoz építeni.

Az Orion - a falon futó oldalon - egy sínpályán mozog, amely megfelelően vezeti a fedést. A másik oldalon, akárcsak az alapmodell esetében, nem szükséges sín, így teljesen akadálytalan járást tesz lehetővé. Az Orion 5 -ös verzióját is tudjuk falra szerelni, így nagyobb szélesség áthidalására azt ajánljuk.


Galéria: AQUACOMET - CREATIVE, TERASSE

Blog bejegyzések