Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár 2017

Szeretettel meghívom Önt, kedves családját és barátait a 2017. június 01. és 03. között tartandó Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásárra, a Kardos Uszodatechnika Expo-ra.

Szeretnénk kiemelt figyelmünkkel végig kalauzolni Önt Caldera masszázsmedencéink és Broil King grilljeink széles választékán, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa, és megtalálja azt a modellt, amely minden szempontból megfelel majd az Ön igényeinek.

A rendezvényen különböző medencéket állítunk ki: a CalderaSpa legújabb típusait, valamint a kanadai Broil King grilleket, melyeket a mai napig is Észak Amerikában gyártanak a grill igazi nagymesterei.

Segítségére leszünk mindazoknak, akik saját jakuzzijukat keresik. Szívesen mesélünk Önnek arról, hogy milyen hatással van testünkre és lelkünkre a mindennapos pezsgőfürdőzés, hogy miért érdemes kültéren elhelyezni a jakuzzinkat, mennyit fogyaszt egy átlagos és egy átlagon felüli masszázsmedence, hogyan gondoskodhatunk a makulátlan víztisztaságról és hogyan vigyázhatunk kis gyermekeink, unokáink egészségére otthoni medencénkben.

A jakuzzi tulajdonosoknak a legmodernebb vízkezelési praktikákról és a hatékony üzemeltetésről adunk információkat.

A tavaszi grillszezont a Kardos Uszodatechnika csapata idén is megünnepli. Szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait 2017. június .03-án a Broil King Grillnapra egy közös sütögetésre.

Ha szívesen kérne tanácsot a grillezéshez szakértőinktől, ha nem tud dönteni, milyen az Ön számára ideális grillsütő, látogasson el rendezvényünkre!

Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a széles grillsütő választékból az Ön igényeihez leginkább illeszkedő grillsütőt.

A Szombati kóstolók időpontjai:

10.00 Reggeli quesadilla minden mennyiségben Klasszikus lazacos, gombás aszalt paradicsomos, magyaros

11.30 batyus csirkecomb, nem árulunk zsákba macskát: pácolt csirkecomb zöldségágyon egy csipetnyi pikantériával

13.00 Könnyed zöldségek és szüzek játéka csirke combok különböző variációban.

14.00 Steak varázslata! hogyan süssük meg a világ legjobb steakjét

14.30 hogyan csináljunk tökéletesen disznó húst tarja és karaj a terítéken

15.30 Desszert grillen? IGEN grillezett gyümölcsök körte ananász , egy csipetnyi
fahájjal és chilivel

16.30 Oldalasok oldalasa egész nap egy 4 kilòs oldalast fogunk sütni amely
megkoronázza a napunkat!!!! Nézze meg, hogy válhat egy egyszerű alap anyagból
remekmű!!!!


További képek

Blog bejegyzések