7 extra, amit minden VitalSpa masszázsmedencéhez megkap!

7 extra, amit minden VitalSpa masszázsmedencéhez megkap!

1. Mesteri medencekészítés – Minden masszázsmedencénken azt fogja érezni, hogy az utolsó kis részletig a tökélyre csiszoltuk. Minden kézre áll, minden kényelmes és minden letesztelt. Ezt csak úgy adhatjuk meg Önnek, hogy több mint 20 éve masszázsrendszereket tervezünk, fejlesztünk és építünk, ez pedig hatalmas tapasztalatot ad.

2. Megalkuvásmentes minőség – Aki jakuzzit vesz, annak fontos a minőség, a hosszú élettartam és a precíz kivitelezés, mert a medence az otthonunk egyik ékszere lesz. Hogy ezt megvalósíthassuk, mi nem a tömeggyártást választottuk. Ezért minden medencénk egyedileg, kézzel készül, és a legapróbb alkatrészt is olyan gondoskodással és figyelemmel szerelünk be, mintha valóban egy ékszert készítenénk.

3. Tökéletes tisztaság – Minél többet használja medencéjét, az annál jobban tisztít! Ezt úgy értük el, hogy az alap szűrő rendszeren felül egy további szűrőt építettünk be ami a masszázsfúvókák használatakor üzemel – így tehát minél több fúvóka működik, annál alaposabb tisztítást kap a medence vize.

4. Gondoskodás, garancia és gyors szerviz – 10+5+2-es egyedülálló garanciánkat extrém gyors szervizszolgáltatással tökéletesítettük azért, hogy Ön a lehető legnagyobb nyugalommal használhassa VitalSpa medencéjét.

5. Mindennapi megbízhatóság – 1997 óta rengeteg alapanyaggyártót teszteltünk és kiválasztottuk világszinten is a legmegbízhatóbbakat. A legjobb alapanyagokból dolgozunk, így Ön a VitalSpa medencéjét évtizedeken át élvezheti.

6. Professzionális próba – Szakértőink szeretettel várják Önt bemutatótermünkben, ahol egy elkülönített helyiségben órákon keresztül elmerülhet a fejedelmi habokban. A próba során zavartalanul tesztelheti leendő medencéjét a legjobb döntés érdekében. 

7. Teljes körű tanácsadás – Szakértőink, ha kéri akár otthonában is felmérik igényeit, Önnel közösen megálmodják a medencét és a helyszín kialakítását, illetve folyamatosan egy telefon (vagy egy e-mail) közelségében maradnak Önhöz, hogy bármikor kérdezhessen – a tanácsadásunk természetesen díjmentes

Blog bejegyzések

 • Medence rekonstrukció

  2023 szeptember 15. / Történetek

  Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

 • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

  2023 szeptember 8. / Történetek

  Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
  Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
  Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

 • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

  2020 május 13. / Hasznos tanácsok

  Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.