Sok cég közül minket választottak Die Hard 5

Sok cég közül minket választottak és úgy látszik ők sem bánták meg! Köszönő levél a stábtól.

Erdélyi Bence
Art Director a “Die Hard 5” című produkcióban

Magyar Uszodatechnikai Egyesület,
Takács Gábor elnök úr részére

Tárgy: Köszönetnyílvánítás

Budapest, 2012. Augusztus 31.

Tisztelt Takács Gábor és az Egyesület!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a Kardos Uszodatechnika Kft.- nek és rajtuk keresztül az önök szíves ajánlásának.

A Kardos Uszodatechnika kft. nem csak hatalmas és egyedülálló szakértelemmel, de mindemellett, rugalmassággal, határtalan türelemmel és segítőlészséggel oldott meg minden általunk elé helyezett problémát. Érthető, és most már bizonyíthatóan nyílvánvaló hát számomra az az elismerés, amit ajánlásukban tettek.

Szakmánk, a filmgyártás egy olyan terület, amelyben előre nehezen kiszámítható, nehéz helyzetek állandó gyakorisággal fordulnak elő, sokszor még szorosabb határidővel, és a kirótt feladatok váratlan egyre nehezebbé válásával, az előre megbeszéltek dacára.
Kardos László és csapatának szakértelme, végtelen türelme és elhivatottsága nagyban megkönnyítette munkánkat, hozzájárulva a gördülékeny filmforgatáshoz, és ezzel nem csak kristálytiszta vízzel, de nyugalommal is töltötte be a díszlet, amúgy forrongó hangulatát.

Remélem lesz még a jövőben olyan felmerülő munkám, amelyben majd immár vak hűséggel fogom tudni felkeresni, ezt a minden elismerést illető vállalkozást. Tudván azt, hogy minden eléjük tárt problémát a legnagyobb szakértelemmel, pontosan a határidőre, korrekt díjazással és elismerésre méltó szakmai alázattal fognak kezelni, mitöbb megoldani.

Köszönettel és tisztelettel,
Erdélyi Bence
Art Director

Blog bejegyzések