A tavaszi grillszezont a Kardos Uszodatechnika csapata idén is megünnepelte, így 2017. június 1. és 3. között kerül megrendezésre a Kardos Uszodatechnikai Expo, amelynek keretén belül Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár volt megtekinthető.

A szombati programok a következők voltak:

10.00: Reggeli – quesadilla minden mennyiségben. Klasszikus lazacos, gombás, aszaltparadicsomos, magyaros

11.30: Batyus csirkecomb, nem árulunk zsákbamacskát: pácolt csirkecomb zöldségágyon egy csipetnyi pikantériával

13.00: Könnyed zöldségek és szüzek játéka, csirkecombok különböző variációban

14.00: Steak varázslata! Hogyan süssük meg a világ legjobb steakjét?

14.30: Hogyan csináljunk tökéletesen disznóhúst, tarja és karaj a terítéken

15.30: Desszert a grillen? Igen! Grillezett gyümölcsök, körte, ananász, egy csipetnyi fahéjjal és chilivel

16.30: Oldalasok oldalasa, egész nap egy 4 kilós oldalas sütése

Forrás: Alföldirégió magazin

Blog bejegyzések